ΑρχικήDaily NewsΦλορέσκου...από την εξωτερική!

Φλορέσκου…από την εξωτερική!

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομόνοια ήλθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Γκεόργκε Φλορέσκου και αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμη και εντός της ημέρας.

Bet on Alfa

Εξέλιξη που επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία για συμφωνία του 31χρονου ανασταλτικού μέσου για συμβόλαιο συνεργασίας 18 μηνών.

Ο Ρουμάνος διεθνής μέσος αναμένεται άμεσα στην Κύπρο για να περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και να τεθεί στη διάθεση του Μιλόγεβιτς.

Ο Φλορέσκου την τρέχουσα σεζόν ήταν στο ρόστερ της Καμπάλα, στην οποία δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της. Παρόλο που αγωνίστηκε σε τρία ευρωπαϊκά ματς για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, στο πρωτάθλημα έπαιξε μόλις 45 λεπτά.

Έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του και αναζητούσε τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του. Αν και δέχθηκε προτάσεις από ομάδες της χώρας του, ακόμη και από την πρωτοπόρο Άστρα Γκιουργκίου, ωστόσο τελικά αποδέχθηκε την πρόταση της Ομόνοιας.

Πέρσι αγωνίστηκε στην Άστρα, με τη φανέλα της οποίας φόρεσε 18 φορές, ενώ είχε πέρασμα από ομάδες της Ρωσίας (Τορπέτο Μόσχας, Αλάνια Βλαδικαβκάζ, Ντιναμό Μόσχας), της Ουκρανίας (Άρσεναλ Κιέβου), της Μολδαβίας (Σέριφ Τίρασπολ) και της Δανίας (Μίντζιλαντ). Άρχισε την καριέρα του από την Κλουζ της πατρίδας του.

Autoremarketing

Bet on Alfa