ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦλορέσκου: " Δεν μου αρέσει να χάνω, δεν τα...

Φλορέσκου: ” Δεν μου αρέσει να χάνω, δεν τα βάζω κάτω ποτέ”

“Έχω μάθει αρκετά πράγματα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Προβλήματα μπορεί να υπήρχαν, όμως γνωρίζω πως παραμένει το μεγαλύτερο Σωματείο της Κύπρου. Νιώθω όμορφα που είμαι εδώ. Μαζί με τους συμπαίκτες μου, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βοηθήσουμε την ομάδα και για να δώσουμε χαρά στον υπέροχο της κόσμο”, ανέφερε στην πρώτη του τοποθέτηση ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Γκεόργκε Φλορέσκου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας.

Bet on Alfa

Ο έμπειρος Ρουμάνος διεθνής ποδοσφαιριστής επεσήμανε όσο αφορά το πώς ο ίδιος αξιολογεί τον χαρακτήρα του ως ποδοσφαιριστής: “Ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχοντας αρκετές προσδοκίες και φιλοδοξίες. Είμαι ποδοσφαιριστής που του αρέσει η σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά. Δεν μου αρέσει να χάνω, δεν τα βάζω κάτω ποτέ, έμαθα να παλεύω μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο των αγώνων. Αυτά τα στοιχεία, ταιριάζουν και στο προφίλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”.

Όσο αφορά τον χρόνο προσαρμογής του στα δεδομένα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σημείωσε: “Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας, αλλά και για να προσαρμοστώ στις συνθήκες της νέας μου ομάδας. Όμως, έχω πολλή όρεξη για δουλειά και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις. Μου έχει λείψει η αγωνιστική δράση, “διψώ” να παίξω ποδόσφαιρο”.

Ο Γκεόργκε Φλορέσκου, αν και αναγνώρισε πως είναι δύσκολο να κληθεί ξανά στην εθνική ομάδα της Ρουμανίας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να συμβεί, μέσα από επιτυχίες που θα έχει με την ομάδα μας: “Η τελευταία μου συμμετοχή με την εθνική ομάδα ήταν το 2012. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να κληθώ ξανά. Όμως, μέσα από τις επιτυχίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα έρθει το μέλλον”.

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας μας: “Γνωρίζω πως η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει χιλιάδες πιστούς οπαδούς. Είμαι σίγουρος πως θα τους έχουμε δίπλα μας και στο υπόλοιπο της σεζόν, σε κάθε παιχνίδι. Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να νιώθει ότι ο κόσμος της ομάδας του, τον πιστεύει, τον στηρίζει και του συμπαραστέκεται. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα. Όλοι αυτό θέλουμε”.

Autoremarketing

Bet on Alfa