ΑρχικήDaily NewsΦυλάκιση και απαγόρευση εισόδου σε γήπεδα για οπαδό της...

Φυλάκιση και απαγόρευση εισόδου σε γήπεδα για οπαδό της Ομόνοιας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, καταδίκασε 20χρονο σε ποινή φυλάκισης 21 ημερών με 3ετή αναστολή, αφού τον βρήκε ένοχο σε αδίκημα που αφορούσε μεταφορά επιθετικού οργάνου στην γειτνιάζουσα περιοχή αθλητικού χώρου. 

Bet on Alfa

Επίσης, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 μηνών με 3ετή αναστολή αφού τον βρήκε ένοχο σε αδίκημα που αφορούσε κατοχή εκρηκτικών υλών χωρίς άδεια από τον Επιθεωρητή Εκρηκτικών Υλών.

Επιπρόσθετα, εξέδωσε διάταγμα «με το οποίο απαγορεύεται για περίοδο ενός έτους από τις 22/12/15, η είσοδος του κατηγορουμένου σε όλους τους ευρωπαϊκούς και/ή άλλους διεθνείς αγώνες ποδοσφαίρου, οι οποίοι διοργανώνονται και/ή βρίσκονται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και στους οποίους θα αγωνίζεται η Α’ Ομάδα Ποδοσφαίρου του Αθλητικού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Περαιτέρω εκδόθηκε διάταγμα «με το οποίο κατηγορούμενος διατάσσεται όπως για περίοδο ενός έτους από τις 22/12/15, να παρουσιάζεται στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λεμεσού τουλάχιστον μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη στα πιο πάνω διατάγματα και παραμένει εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής τούτων».

Autoremarketing

Bet on Alfa