ΑρχικήDaily News«Φωνάζει» η προσθήκη στόπερ

«Φωνάζει» η προσθήκη στόπερ


Η Μπάνατς Αρμενίας δεν είναι η ομάδα φόβητρο, δεν έχει να επιδείξει κάτι το σπουδαίο, δεν έχει εμπειρία, όμως κάθε παιχνίδι και κάθε αντίπαλος επιβάλλεται να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα. Αυτό θα πρέπει να κάνει η Ομόνοια για να ξεπεράσει το εμπόδιο της και να συνεχίσει τα ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Bet on Alfa

Ωστόσο, για να δείξει σεβασμό στον αντίπαλο, επικρατεί η εντύπωση πως θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση έμπειρου και ικανού κεντρικού αμυντικού. Αυτό είναι το συμπέρασμα που έχει εξαχθεί μέσα από τα φιλικά παιχνίδια στην Αυστρία.

Από τη στιγμή που έχει το δικαίωμα να προβεί σε μια αλλαγή στον κατάλογο ποδοσφαιριστών που δήλωσε χθες στην ΟΥΕΦΑ για τα ματς του 1ου προκριματικού γύρου 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι, καλό είναι να προχωρήσει άμεσα σε προσθήκη. Σήμερα αν είναι δυνατό να ανακοινώσει την μετεγγραφή, ο ποδοσφαιριστής να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις και ας είναι έτοιμος σε κάποιο βαθμό τέλος πάντων στον επαναληπτικό.

Η παρουσία ενός έμπειρου και ικανού στόπερ είναι κάτι που «φωνάζει» και δεν είναι ανάγκη να το επισημάνουμε εμείς στον Νταμπίζα και στον Κάρβερ. Είμαστε σίγουροι ότι το έχουν εντοπίσει και θα προβούν το συντομότερο σε μετεγγραφή.

Κι αν η παρουσία του δεν θα είναι αναγκαία στα ματς με την Μπάνατς, θα είναι επιβεβλημένη στη συνέχεια, στο 2ο προκριματικό γύρο εκεί που θα αρχίσουν να δυσκολεύουν τα πράγματα. 

Μάλιστα, η κλήρωση στον 2ο προκριματικό (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ) δεν ήταν με το μέρος της Ομόνοιας αφού υπήρχαν πολύ πιο εύκολοι αντίπαλοι. Είναι κι αυτή η ατυχία που κατατρέχει την ομάδα μας στις ευρωπαϊκές κληρώσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να ξεπεραστεί κι αυτό και να «μιλήσει» στο γήπεδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa