ΑρχικήOFF THE RECORDΧάρης Κυριάκου - Υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου

Χάρης Κυριάκου – Υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου

Μπορεί ο Χάρης Κυριάκου να μην αγωνίζεται πλέον με τo τριφύλλι στο στήθος όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μέσα από τις ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όσο η ομάδα μας τον χρειαζόταν έδωσε όλες του τις δυνάμεις γι’ αυτήν.

Bet on Alfa

Από σήμερα ο Χάρης όπως ενημέρωσε μέσω των Social Media ο πατέρας του Άθως, είναι διπλωματούχος στο Certified Accountant.

Κάτι που στο ποδόσφαιρο του 2019 είναι πρωτόγνωρο, αφού τα παχουλά συμβόλαια των ποδοσφαιριστών αποτρέπουν την τεράστια πλειοψηφία αυτών  να επενδύσουν στην μόρφωση τους.

Κι όμως ο Χάρης τα κατάφερε και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Δείτε την ανάρτηση του Άθου Κυριάκου:

Υποκλίνομαι στη δύναμη της ψυχής σου. Σήμερα, ένα ακόμα στόχο σου είδα να κατακτάς καθώς προχωράς στην αυριανή σου μέρα. Δεν ξέρω πόσα λόγια πρέπει να πω για σένα γιε μου, για να εκφράσω τον θαυμασμό μου για την τεράστια επιτυχία σου να αποκτήσεις τον τίτλο του Certified Accountant.

Αισθάνομαι, Χάρη μου, ότι το επίτευγμά σου είναι ασύλληπτο. Κατάφερες το ακατόρθωτο. Γιατί ανάμεσα στην πολύ απαιτητική ζωή του ποδοσφαιριστή και της ποδοσφαιρικής καριέρας, στόχευσες παράλληλα και στη γνώση. Ελάχιστοι κατόρθωσαν να πετύχουν αυτό που εσύ πέτυχες. Το δίπλωμα και ο τίτλος του Certified Accountant είναι για σένα η μεγάλη υπέρβαση. Μπράβο σου. Συγχαρητήρια. Είμαι πολύ περήφανος για σένα. Γιατί συνεχίζεις να δίνεις τη ψυχή σου στο γήπεδο, και ταυτόχρονα βρήκες τη δύναμη να επενδύεις αμέτρητες ώρες στην πανεπιστημιακή σου μόρφωση, ξεχνώντας οτιδήποτε χαρίζει διασκέδαση σε έναν νέο.

Κατάφερες να κερδίσεις την αγάπη και την εκτίμηση της κοινωνίας γιατί κουβαλάς μια ομορφιά ψυχής και γιατί μπόρεσες να παραμείνεις σεμνός και ταπεινός όλα αυτά τα χρόνια. Είναι φορές που παίρνεις αποστάσεις, αλλά σου θυμίζω ότι σε μια πρόσφατη συνέντευξή σου είπες: “Θεωρώ ότι η μεγάλη μου επιτυχία στο ποδόσφαιρο είναι να με αναγνωρίζουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου και όχι μόνον, σαν ένα πρόσωπο του αθλητισμού που εκπέμπει αξιοπρέπεια, ηθική και σεβασμό”.

Υποκλίνομαι στην υπομονή και στην επιμονή σου. Γιατί εμείς οι δυο ξέρουμε πολύ καλά ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι των έντονων αντιθέσεων. Είναι χώρος δύσκολος αλλά και πολύπλοκος. Ειδικά όταν ο χαρακτήρας του ποδοσφαιριστή είναι ακέραιος. Υποκλίνομαι στην ευαισθησία και στην καλοσύνη σου. Γιατί είσαι πάντοτε παρών στις δυσκολίες των συνανθρώπων σου με θετική ενέργεια. Γνωρίζεις το αίσθημα αυτό γιατί πέρασες και εσύ δύσκολα, όμως ήσουν και είσαι ακόμα όρθιος, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες με χαμόγελο, μέχρι και στην περίπτωση της τελευταίας περιπέτειας του τραυματισμού σου. Το ασταμάτητο πείσμα σου, η αφοσίωση και η σοβαρότητά σου απέδειξαν ότι τίποτα δεν έχει συμβεί τυχαία. Υποκλίνομαι στις αντοχές και στο κουράγιο σου.

Είσαι για μένα μια ιδιαίτερη εξαίρεση νέου ανθρώπου. Γεμάτος αλήθεια, κατανόηση και ανθρωπιά. Και να θυμάσαι πάντοτε πως για το ότι είσαι εδώ το οφείλεις σε αυτές τις στιγμές που σε δυσκόλεψαν, στις στιγμές που κάποιοι σε υποτίμησαν, που κάποιοι σε αποθάρρυναν, αλλά το οφείλεις επίσης και σε αυτούς που ίσως σε αδίκησαν. Να ξέρεις, Χάρη μου, ότι αυτές οι στιγμές είναι η πιο σημαντική προίκα της ζωής σου. Σε αγαπώ για αυτό που είσαι. Η δική σου χαρά είναι και δική μου. Η δική σου δυσκολία είναι και δική μου. Και ξέρω ότι η πορεία σου θα είναι πορεία που θα ξεχειλίζει από αγάπη, καλοσύνη και τιμιότητα. Να είναι ευλογημένος ο δρόμος σου.

Σου εύχομαι να είσαι υγιής και να έχεις πάντοτε πίστη στον Θεό και στην Παναγία. Είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα και θα συνεχίζω να σε καμαρώνω καθώς ακούραστα θα παλεύεις για την επόμενη μέρα. Τα νέα όνειρα που κρατάς με τόση προσοχή σαν φυλαχτό, πίστεψέ τα όσο μπορείς για να καταφέρεις να πας παραπέρα, τόσο μακριά όσο φαντάζεται ο νους του ανθρώπου

Autoremarketing

Bet on Alfa