ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΧατ τρικ Νειμάρ και "εξάσφαιρη" Παρί (βίντεο)

Χατ τρικ Νειμάρ και “εξάσφαιρη” Παρί (βίντεο)

Τον κατηγορούν ότι εξαφανίζεται στα μεγάλα ραντεβού. Σίγουρα όμως στα μικρότερα ματς ξέρει να βγάζει τρελά γούστα. Οπως έκανε τώρα ο Νεϊμάρ, με τον Ερυθρό Αστέρα να πληρώνει τα κέφια του. Ο Βραζιλιάνος έκανε φοβερά πράγματα και οδήγησε την Παρί στο χορταστικό 6-1, στην κατά ένα γκολ δηλαδή μεγαλύτερη νίκη της στο Champions League.

Bet on Alfa

Ο Νεϊμάρ έστησε τη φιέστα, ξεκινώντας με απ’ ευθείας φαουλάρα (20′) και με τη μία τελείωμα (22′). Πλέον ο λογαριασμός μόνο θα αυξανόταν επικίνδυνα εις βάρος των Σέρβων. Στο 37′ ήταν η σειρά του Καβάνι για το 3-0, έχοντας και λίγη τύχη στο σουτ του. Ετσι έφτασε τα 33 γκολ γκολ στο θεσμό, πιάνοντας στην 15η θέση τον Φερνάντο Μοριέντες.

Οι Παριζιάνοι σπατάλησαν τεράστιες ευκαιρίες και ειδικά ο Μπαπέ που πάλευε να βρει δίχτυα. Ο Μενιέ έστρωσε τέλεια με το εξωτερικό και ο Ντι Μαρία έγραψε το καρέ (41′), ενώ έφτασε και η στιγμή του Μπαπέ (70′) σε πάρε βάλε του Μπερνάτ, από φάση που ξεκίνησε σούπερ ξανά ο Νεϊμάρ. Ο τελευταίος είχε ακόμα μία φαουλάρα (81′), πιάνοντας τον Κακά με 30 γκολ στην κορυφή των Βραζιλιάνων σκόρερ του Champions League.

Ο ίδιος βέβαια έφτασε τα πέντε γκολ-φάουλ στη διοργάνωση και κανείς από το 2012-’13 που εκείνος εμφανίστηκε στην Ευρώπη, δεν έχει τόσα. Λίγο νωρίτερα ο Μαρίν (74′) είχε βάλει το γκολ της τιμής για τους Σέρβους που έζησαν άσχημο black out στην Πόλη του Φωτός.

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Αρεολά, Τιάγκο Σίλβα (76′ Τσούπο-Μότινγκ), Κιμπέμπε, Μπερνάτ, Μενιέ, Βεράτι, Ραμπιό, Ντι Μαρία, Μπαπέ (76′ Κέρερ), Νεϊμάρ (82′ Ντράξλερ), Καβάνι

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγιεβιτς): Μπόργιαν, Γιόβιτσιτς, Κρστιτς, Ντέγκενεκ, Μάριν, Κάουσιτς, Σίμιτς (46′ Μπάμπιτς), Ρόντιτς, Στοΐκοβιτς, Μπεν Ναμπουάνε, Σάβιτς (46′ Πάβκοβ, 73′ Εμπεσίλιο).

 

Autoremarketing

Bet on Alfa