ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΧριστοδούλου:"Είμαστε ισάξια ομάδα με το ΑΠΟΕΛ"

Χριστοδούλου:”Είμαστε ισάξια ομάδα με το ΑΠΟΕΛ”

Αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο Futsal με τον μεγάλο τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια την ερχόμενη Κυριακή στις 28 του μήνα. Δηλώσεις για τον Κυριακάτικο τελικό έκανε ο προπονητής του Ομόνοιας Κώστας Χριστοδούλου.

Bet on Alfa

Που θα κριθεί ο τελικός: «Σε τέτοια παιχνίδια κρίνονται πολλά από την μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα, ακόμα και οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές για την εξέλιξη ενός τελικού. Η ομάδα που θα το δείξει με την παρουσία της ότι θέλει περισσότερο το τρόπαιο έχει και ένα λόγο παραπάνω να το κερδίσει».

Αξιολόγηση αντίπαλης ομάδας: «Σίγουρα παρουσιάζεται με ανεβασμένη τη ψυχολογία λόγω και της κατάκτησης του Πρωταθλήματος, ξέρουμε καλά τον αντίπαλο μας. Είναι μια ισοδύναμη μας ομάδα και σε ένα τελικό οι πιθανότητες επικράτησης είναι 50-50».

Για τη φετινή Ομόνοια ο προπονητής της τονίζει: «Είμαστε ισάξια ομάδα με το ΑΠΟΕΛ και ο τίτλος δυστυχώς για εμάς, κρίθηκε στη διαφορά τερμάτων. Τους κερδίσαμε σε ένα παιχνίδι, μας κέρδισαν σε ένα και φέραμε και μια ισοπαλία. Μέσα από το θεσμό του Κυπέλλου, θέλουμε και μπορούμε να κλείσουμε τη χρονιά με την κατάκτηση ενός τροπαίου».

Autoremarketing

Bet on Alfa