ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΧριστοδούλου:"Είναι πολύ δύσκολο το έργο του προπονητή"

Χριστοδούλου:”Είναι πολύ δύσκολο το έργο του προπονητή”

Για τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, αγωνιστικά και μεταγραφικά, μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Οι δηλώσεις του:

Bet on Alfa

Για το αγωνιστικό:

«Η ομάδα προετοιμάζεται πάμε σε ένα ντέρμπι με πολλές απουσίες αλλά με τη πίστη ότι μπορούμε να φύγουμε νικηφόρα».

«Είναι πολύ δύσκολο το έργο του προπονητή. Στο προηγούμενο παιγνίδι σχεδόν όλοι όσοι ήταν στο όριο πήραν κάρτα. Έχουμε μάθει όμως να ζούμε με τις απουσίες, δεν θα ρίξουμε λευκή πετσέτα. Θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη»

«Παρά το γεγονός ότι ερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση, εντούτοις πήραμε τη νίκη. Αν κοιτάξει κανείς στα αντίστοιχα παιγνίδια του α’ γύρου, στον β’ γύρο μεχρι στιγμής είναι μεγαλύτερη η βαθμολογική συγκομιδή».

Για τα μεταγραφικά:
«Η προεργασία για τα θέματα προγραμματισμού άρχισε εδώ και καιρό. Είναι σε προχωρημένο στάδιο κάποιες περιπτώσεις. Θα ανακοινώνουμε κάποια μεταγραφή μόνο αν πέσουν οι υπόγραφες. Δεν πρόκειται να πούμε οποιαδήποτε ονόματα, δεν θα σχολιάζουμε το καθετί που βγαίνει στην δημοσιότητα».

Για Μαραγκό: «Εγώ προσωπικά είδα αρκετά ονόματα. Δεν επιβεβαιώνουμε και δεν διαψεύδουμε»

Για Χριστοφή: «Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Τις επόμενες μια-δυο μέρες θα πάει ξανά Γερμανία και τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα σε σχέση με την επάνοδο του».

Για Χαφέζ: «Γίνονται διάφορες συζητήσεις και ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε και θα συνεχίσει ο ποδοσφαιριστής, συζητιέται από τώρα το ενδεχόμενο να παραμείνει».

Για Ρούνιε: «Μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά θα ανακοινωθεί»

Για αποχωρήσεις: «Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα, η κάθε κίνηση πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει, εμείς περιμένουμε. Δεν μπορεί να πάει σε βάθος χρόνου. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο».

Για Χριστουγεννιάτικο χορό: «Καλώ τον κόσμο να έρθει να περάσουμε κάποιες στιγμές μακριά από το άγχος του γηπέδου και παράλληλα ενισχύεται οικονομικά η ομάδα. Καλούμε τον κόσμο να δώσει το παρών του»

Για το νέο προϊόν: «Θέλουμε να συνεχίσει ο κόσμος να αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια και για το νέο προϊόν το ΟΜΟΝΟΙΑ Cola. Θέλαμε κάτι καλό να βγάλουμε στις αγορές για να αρέσει και στον κόσμο και να βοηθηθεί οικονομικά το σωματείο. Να πούμε και για τον λαχνό μόλις 5 ευρώ ο ένας με πολλά και πλούσια δώρα. Καλώ τον κόσμο να τα προμηθευτεί».

Autoremarketing

Bet on Alfa