ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΧριστόδουλος Χριστοδούλου: «Θέλουμε την καλή Ομόνοια…»

Χριστόδουλος Χριστοδούλου: «Θέλουμε την καλή Ομόνοια…»

Για τον επαναληπτικό με την Μπατούμι και όχι μόνο, μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομόνοιας Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Bet on Alfa

Οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα της Πέμπτης: «Τα πράγματα είναι δύσκολα, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, δώσαμε την ευκαιρία στην αντίπαλο ομάδα να ελπίζει, εμείς δουλεύουμε πάνω στα λάθη που έγιναν για να τα διορθώσουμε. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένα, να μην υποτιμήσουμε και με πάθος πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

«Θέλουμε να δούμε την καλή Ομόνοια. Καλώ τον κόσμο να δείξει υπομονή, με το πάθος και τη δύναμη του να στηρίξουν σωστά την ομάδα».

«Είναι το πρώτο εντός έδρας παιγνίδι της χρονιάς, ο κόσμος διψά να είναι δίπλα στην ομάδα, όλοι μαζί μια γροθιά ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

«Είναι θέμα του προπονητή αν θα κάνει αλλαγές, θα είναι μεγάλη ζημιά αν δεν προχωρήσουμε παρακάτω και για αγωνιστικούς λόγους και για οικονομικούς, είναι δεκάδες οι λόγοι που πρέπει να προκριθούμε»

Για εκλογές ΚΟΠ: «Την κατάλληλη στιγμή θα τοποθετηθούμε επί του θέματος ακόμη λίγη υπομονή, έχουμε γνώση, στις επόμενες συνεδρίες θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Για Παναγή: «Θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες ανακοινώσεις, έχουν προσεγγιστεί κι άλλοι, ο Παναγή είναι η αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλοι, στην Ομόνοια εκτιμούμε την προσφορά των Κύπριων και τους πιστεύουμε. Ο Παναγή έχει δείξει ότι έχει όλα τα προσόντα για να κάνει μεγάλη σταδιοδρομία στην Ομόνοια και το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για μεταγραφικά: «Δεν θα μπούμε σε αυτή τη συζήτηση. Προέχει ο αγώνας της Πέμπτης, έτσι κι αλλιώς η λογική μας είναι να μην σχολιάζουμε δημόσια τέτοια θέματα».

«Πιθανό να είναι ο κ. Ιωακείμ στον πάγκο, θα ξεκαθαρίσει σήμερα…». 

Autoremarketing

Bet on Alfa