ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΨάχνει 300 εκατομμύρια η Μπαρτσελόνα και βάζει... τρία πωλητήρια!

Ψάχνει 300 εκατομμύρια η Μπαρτσελόνα και βάζει… τρία πωλητήρια!

Ισορροπία στο οικονομικό κομμάτι με πωλήσεις παικτών και εξοικονόμηση χρημάτων ψάχνει η Μπαρτσελόνα, που το καλοκαίρι θα βγάλει στο… σφυρί τους Ουμτιτί, Κουτίνιο και Ράκιτιτς!

Bet on Alfa

Σύμφωνα με τη Daily Mirror και πληροφορίες που ενισχύει το ESPN, στον καταλανικό σύλλογο φέρονται να είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν προσφορές για τους τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές.

Ο Ουμτιτί έχει χάσει μεγάλο κομμάτι της σεζόν λόγω ανάγκης για ειδική διαχείριση με τα προβλήματα στο γόνατο και έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε και το ρόλο του στην άμυνα της ομάδας.

Έτσι, ο Γάλλος θεωρείται εξ αυτών στους οποίους θα μπει πωλητήριο, ενώ, ο Κουτίνιο ουδέποτε επιβεβαίωσε τις προσδοκίες και πρόσφερε όσα πίστευαν οι «μπλαουγκράνα» όταν τον απέκτησαν από τη Λίβερπουλ.

Επιπλέον, ο Ράκιτιτς, αν και παρέμεινε παρά την προσφορά που του είχε καταθέσει η Παρί Σεν Ζερμέν, θα περίμενε κάποια πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του με τους Καταλανούς, όμως δεν έχει δεχθεί κανένα τηλεφώνημα για να συζητήσει ένα πιθανό νέο συμβόλαιο…

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa