ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"Όλα δείχνουν παραμονή στο θέμα Ρουνιέ" (Ηχητικό)

“Όλα δείχνουν παραμονή στο θέμα Ρουνιέ” (Ηχητικό)

Ο  εκπρόσωπος επικοινωνίας της Ομόνοιας Ανδρέας Δημήτριου σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο  τόνισε ότι ο στόχος είναι η βελτίωση και η συνέχεια στις επιτυχίες για την Ομόνοια. Ενώ τόνισε ότι ο στόχος είναι η ποιοτική ενίσχυση της Ομόνοια. Τόνισε παράλληλα ότι είναι αυξημένες οι πιθανότητες για την παραμονή του Ρούνιε.

Bet on Alfa

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Άχνας:
Είναι σημαντικό που το πρώτο παιχνίδι είναι στο Γ.Σ.Π με τον Εθνικό  και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα στον Εθνικό για να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι, όπως έγινε στον αγώνα πρωταθλήματος. Μας ενδιαφέρει ο τίτλος του Κυπέλλου και για αυτό θέλουμε να πάρουμε το ζητούμενο.
Στον αγώνα πρωταθλήματος εύκολα φτάσαμε στο 2-0 όμως έγινε ένα λάθος και μπήκε ο Εθνικός στο παιχνίδι. Όσο δεν κάναμε το 3-1 είχαμε έννοια μήπως και την πατήσουμε. Καταδιαστήματα η ομάδα έπαιξε πολύ καλά.
Είναι σημαντικό παιχνίδι για μας αυτό με την Δόξα . Πρωταρχικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε και αν προσθέσουμε και άλλα στοιχεία ακόμη θα  είναι ακόμη καλύτερα.
Για ενίσχυση:
Ο στόχος να αποκτήσουμε έγκαιρα έτοιμους ποδοσφαιριστές. Είναι δύσκολο σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. Ελπίζουμε να φέρουμε έτοιμους ποιοτικούς  ποδοσφαιριστές
Ρούνιε: Τα πράγματα οδεύουν σε μια κατεύθυνση. Όλα δείχνουν παραμονή. Θα είναι έκπληξη αν αλλάξει το σκηνικό. Γίνονται οι κατάλληλοι χειρισμοί

 

Autoremarketing

Bet on Alfa