ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΌλα της Ομόνοιας τα καλά!

Όλα της Ομόνοιας τα καλά!

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ πλησιάζει και τις τελευταίες ώρες προκύπτουν ευχάριστα για την ομάδα μας, τα οποία θα πρέπει να αξιοποιήσει για να υποτάξει την αντίπαλό της.

Λίγες ώρες μετά που γνωστοποιήθηκε ότι, οι Φλορέσκου και Μπεμπέ προπονήθηκαν κανονικά (στην προπόνηση της Τρίτης) και τέθηκαν στη διάθεση του Μιλόγεβιτς, ακολούθησε η ανακοίνωση της Θύρας 9 (χθες το μεσημέρι) ότι επιστρέφει στα παιχνίδια της ομάδας μας.

Bet on Alfa

Δυο σημαντικά στοιχεία πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι, που ενισχύουν την προσπάθεια που θα καταβάλει η Ομόνοια για να φθάσει σε άλλη μια επιτυχία και να συνεχίσει τον δρόμος της για επίτευξη του στόχου.

Εντός της ημέρας αναμένουμε και την επίσημη θέση για τα κριτήρια Μαρτίου, ότι δηλαδή κατατέθηκε ο φάκελος με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και ότι βρέθηκε το ποσό που αναζητούσε η διοίκηση και τακτοποιήθηκαν όλες οι οφειλές – εκκρεμότητες. Εφόσον γίνει και αυτό, που στην προκειμένη περίπτωση είναι το πιο σημαντικό, η Ομόνοια θα πάει στο ντέρμπι με την καλύτερες προϋποθέσεις.

Ακόμη, στην Κύπρο φθάνει σήμερα ο Νταμπίζας, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Ομόνοια και να πιάσει δουλειά, καλύπτοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Μια κίνηση που χαιρετίζεται με ικανοποίηση από τον κόσμο, κι ας άργησε να γίνει.

Αν εξαιρέσουμε την απουσία τριών βασικών ποδοσφαιριστών, Μαργκάσα, Χαφέζ και Οικονομίδη λόγω καρτών, όλα τα άλλα είναι με το μέρος μας. Απομένει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η προετοιμασία χωρίς κάποιο απρόοπτο και η ομάδα να επιδείξει ζήλο για τη νίκη και να την πετύχει το απόγευμα της Κυριακής (18:00).

Autoremarketing

Bet on Alfa