ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΌλα της πάνε πρίμα, να κυνηγήσει την τύχη της

Όλα της πάνε πρίμα, να κυνηγήσει την τύχη της

Η Μέταλουργκ Σκοπίων, λοιπόν, θα είναι η αντίπαλος της Ομόνοιας στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον η ομάδα μας προκριθεί επί της Μπούντουτσνοστ. Όλα πάνε πρίμα στην ομάδα μας, απομένει να κυνηγήσει την τύχη της.

Bet on Alfa

Την Ζελέζνιτσαρ ανέμεναν όλοι, η Μέταλουργκ προέκυψε. Θεωρητικά η ομάδα των Σκοπίων είναι πιο εύκολη, παρά η αυτή της Βοσνίας, όμως για να αποσπάσει ισοπαλία (2-2) μέσα στο Σαράγεβο (βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ με δυο γκολ διαφορά), φανερώνει ότι είναι υπολογίσιμος αντίπαλος.

Όμως, μια καλή Ομόνοια, λογικά είναι σε θέση να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μέταλουργκ, παρόλο που προέχει η Μπούντουτσνοστ. Πάντως, η ομάδα των Σκοπίων έγραψε ιστορία με την πρόκρισή της, αφού για πρώτη φορά θα δηλώσει παρούσα σε 3ο προκριματικό γύρο.

Η Ομόνοια, υπερπηδώντας το εμπόδιο της ομάδας του Μαυροβουνίου, κυνηγώντας την τύχη της είναι σε θέση να παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και εκεί όλα γίνονται.

Μια καλή κλήρωση, παρόλο που θα είναι στους αδύνατους και θα έχει υποψήφιες αντιπάλους ισχυρές ομάδες, γιατί όχι να υλοποιήσει το όνειρο τόσων χρόνων. Αφού την θέλει φέτος, πρώτα η Μπούντουτσνοστ, τώρα η Μέταλουργκ, γιατί όχι και η πιο αδύνατη ομάδα στα πλέι οφ και ποιος μας πιάνει.

Autoremarketing

Bet on Alfa