ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΌργιο φημών για παραμονή του Εμπαπέ στην Παρί την...

Όργιο φημών για παραμονή του Εμπαπέ στην Παρί την ώρα που ο Μπενζεμά τον θέλει στο πλάι του στη Μαδρίτη

Ο Κιλιάν Εμπαπέ άναψε νέες φωτιές με τις δηλώσεις του και από το βράδυ της Δευτέρας (04/04) υπάρχουν πολλές φήμες που τον θέλουν να μένει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Bet on Alfa

Μέχρι να ανακοινωθεί το πού θα συνεχίσει την καριέρα του κάθε δήλωση του Κιλιάν Εμπαπέ θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και θα μεταφράζεται κατά το δοκούν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Κυριακής οι οποίες μεταφράστηκαν από πολλούς ως μήνυμα παραμονής στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα, σύμφωνα με το RMC υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές η οποία και θα αποτυπωθεί εγγράφως άμεσα και θα ανακοινωθεί στις αρχές Μαϊου.

Ανοικτό κάλεσμα του Μπενζεμά στον Εμπαπέ

Την ίδια ώρα ο Καρίμ Μπενζεμά προσκάλεσε τον Εμπαπέ να μετακομίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα δημόσια. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης σε συνέντευξή του στην L’Équipe αποθέωσε τον αστέρα της Παρί.

“Μου αρέσει που παίζουμε μαζί στην Εθνική και θα μου άρεσε να παίξουμε μαζί και στην Ρεάλ. Πιστεύω ότι μαζί θα μπορούσαμε να σκοράρουμε διπλάσια και τριπλάσια γκολ. Αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε τον Μπαπέ θα σκοράρουμε τα διπλάσια γκολ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καρίμ Μπενζεμά.

Πηγή:sport24.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa