ΑρχικήOFF THE RECORDΌταν ο Λαυρέντης πονούσε μαζί μας....

Όταν ο Λαυρέντης πονούσε μαζί μας….

Στο άκουσμα του απροσδόκητου θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σήμερα το πρωί, όπως ήταν φυσιολογικό ξύπνησαν μνήμες. Η πιο έντονη που έχει να θυμάται η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από αυτόν τον υπέροχο τραγουδοποιό είναι η συμμετοχή του στην μεγάλη συναυλία οικονομικής στήριξης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το 2013.

Bet on Alfa

Το Σωματείο  μας βρισκόταν κυριολεκτικά εκείνη την περίοδο μέσα στο γκρεμό με τα οικονομικά προβλήματα να το είχαν πνίξει ασφυκτικά.

Το τότε Δ.Σ αποφάσισε μεταξύ άλλων κινήσεων να πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία στο Γ.Σ.Π έτσι ώστε να φέρει έσοδα στο Σωματείο.

Πρώτο όνομα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο οποίος μαζί με τους Μπάμπη Στόκα και Δημήτρη Σταρόβα αποδέχτηκαν την πρόσκληση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κι έλαβαν μέρος σε αυτή την μεγάλη συναυλία.

Ας θυμηθούμε τι είχε δηλώσει στην δημοσιογραφική διάσκεψη πριν την διεξαγωγή της συναυλίας ο αείμνηστος Λευρέντης Μαχαιρίτσας:

“Εγώ έχω παίξει για την ΟΜΟΝΟΙΑ άλλες 3-4 φορές φυσικά υπό άλλες συνθήκες. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να υπάρχει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Σας μιλάω γιατί βρέθηκα πέρσι σε μια κατάσταση παρόμοια, ξεκινώντας μια διαφημιστική και μπαίνοντας σαν μέλος στην Παναθηναϊκή Συμμαχία γιατί είχαμε φτάσει σε ένα σημείο του να μην υπάρχει ο Παναθηναϊκός. Και λες τώρα ένταξη τι έγινε, εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει και αν δεν έχει να φάει ο Παναθηναϊκός είναι το πρόβλημα. Ένταξει ο κόσμος δεν έχει να φάει, δεν έχει να κάνει, του έχουν πάρει και τα σώβρακα. Τι θα γίνει τελικά όμως, πρέπει να μας πάρουν και το τελευταίο πράγμα που μας προσφέρει μια χαρά? Έχουμε μια Κυριακή απόγευμα και την έχουμε αφιερωμένη από παιδί που θυμάμαι, αυτό το πράγμα  δηλαδή τόσο φοβερό είναι να κάνουμε μια προσπάθεια να σωθεί, να μπορώ να πηγαίνω κάθε Κυριακή στο γήπεδο, είναι βασική προϋπόθεση για εμένα, δεν νομίζω ότι υπάρχει η ζωή μου χωρίς γήπεδο, είναι κάτι το συνυφασμένο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου”.

Eυχαριστούμε για όλα Λαυρέντη – Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Autoremarketing

Bet on Alfa