ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΏρα να... δέσει ως σύνολο!

Ώρα να… δέσει ως σύνολο!

Ως γνωστόν, αρκετοί ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν αργοπορημένα στις προπονήσεις της ομάδας. Είτε γιατί αποκτήθηκαν όταν η αποστολή πραγματοποιούσε ήδη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είτε για διάφορους άλλους λόγους δεν ήταν από το ξεκίνημα με την ομάδα.

Bet on Alfa

Το γεγονός αυτό, δεν επέτρεψε στον Πάμπο Χριστοδούλου να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας και αναλόγως μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής τους στα φιλικά παιχνίδια. Όπως είναι λογικό αυτοί που ήταν από την αρχή πήραν περισσότερα λεπτά συμμετοχής, χωρίς να σημαίνει ότι είναι αυτοί που προορίζονται για βασικές επιλογές. Αυτό τουλάχιστον ισχύει για 2-3 θέσεις σίγουρα.

Η αναβολή των πρώτων δύο αγωνιστικών, δίνει την άνεση χρόνου στον Κύπριο προπονητή της Ομόνοιας να δοκιμάσει στα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν τους ποδοσφαιριστές που προορίζει για το αρχικό σχήμα, έστω για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Με αυτό τον τρόπο θα «δέσει» η ομάδα ως σύνολο και οι ποδοσφαιριστές που οι πλείστοι είναι νεοφερμένοι, θα αρχίσουν να… βρίσκουν ο ένας τον άλλο. Θα αρχίσουν να βγαίνουν και οι αυτοματισμοί που θέλει ο προπονητής, αναλόγως και του τρόπου παιχνιδιού που δουλεύει στις προπονήσεις. Είναι ξεκάθαρο πως, ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας και γι’ αυτό θα πρέπει να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό την αναβολή της πρώτης της επίσημης εμφάνισης.

Autoremarketing

Bet on Alfa