ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

127 ημέρες μετά…

Στις 18:00 σήμερα θα πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Δόξα στο Ηλίας Πούλλος. Παιχνίδι λοιπόν ακόμη και φιλικό 127 ημέρες μετά το τελευταίο… Απίστευτο αλλά όντως έχει περάσει τόσος καιρός από τότε.

Το ημερολόγιο έγγραφε 7 Μαρτίου 2020 όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος έκανε ένα τρομερό παιχνίδι στο Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ και κέρδισε με 0-3. 5500 ΛΑΟΣ ξεσήκωσε τη Λεμεσό! Το ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ήχησε τόσο δυνατά όσο καμία άλλη φορά… Αυτό έμελλε να είναι και το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι σήμερα, καθώς ο κορωνοϊός είχε άλλα σχέδια.

Από τότε και μετά την οριστική διακοπή, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε σε τροχιά προετοιμασίας για Ευρώπη αλλά και εγχώριες διοργανώσεις της νέας σεζόν. Σήμερα, 127 ημέρες μετά το τελευταίο, θα δώσει ξανά παιχνίδι! Έστω και φιλικό κόντρα στη Δόξα. Ευτυχώς η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ προνόησε και θα μεταδοθεί το φιλικό από το OFCTV σε ζωντανή μετάδοση. Κάτι είναι και αυτό για το ΛΑΟ.

Συντονιζόμαστε λοιπόν στις 18:00 και απολαμβάνουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ που τόσο μας έλειψε.

Όσο αφορά το επόμενο φιλικό αυτό  θα είναι την επόμενη Παρασκευή 17/7 στις 18:00 κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της ΑΠΕΠ στην Κυπερούντα.

Αρχειο