ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ την Παρασκευή 7 Ιουνίου και σε αυτή συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κατάσταση των ανοικτών και κλειστών σταδίων και τα κριτήρια που ακολουθεί η Αρχή για την αδειοδότηση τους.

Ο πρόεδρος της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων Γιώργος Καράς, ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΚΟΑ για όλες τις ενέργειες της Αρχής που αφορούν τον έλεγχο όλων των γηπέδων και την έκθεση που ετοιμάζει να παρουσιάσει. Η Αρχή υπάγεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και έχει την ευθύνη, μετά από έλεγχο και αξιολόγηση, να υποδείξει στους ιδιοκτήτες των γηπέδων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στάδια τους και τους καλεί να προχωρήσουν στα αναγκαία έργα, ούτως ώστε να τους παραχωρηθεί άδεια για χρήση.

Mετά τον σάλο ου δημιουργήθηκε για το Μακάρειο Στάδιο ελπίζουμε αυτή η συνάντηση να μην έγινε για να χωθούν προβλήματα κάτω από το χαλί, αλλά για να βρεθούν πραγματικά λύσεις. Θα αναμένουμε με αγωνία την έκθεση της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων.

Αρχειο