ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4 παιχνίδια, 1 γκολ με αυτούς τους αντιπάλους… ΦΩΝΑΖΕΙ η διαχείριση coach!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε τέσσερα παιχνίδια με ΕΝΠ, Ολυμπιακό, Δόξα και Νέα Σαλαμίνα, με πάνω από 55% κατοχή καταφέρνει να πετύχει μόλις ένα γκολ… Όσο τεράστιο και να είναι το κενό του ρόστερ (που είναι), η ευθύνη για αυτό το κατάντημα, να μην μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να σκοράρει με ομάδες κάτω του μετρίου, βαραίνει αποκλειστικά το Χένινγκ Μπεργκ.

Μπορεί σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ να έδειξε μερική αντίδραση και κατά διαστήματα διάθεση εντούτοις φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν μπορούσαμε για άλλο ένα παιχνίδι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα έκανε μισό πρώτο ημίχρονο καλό με κλασικές ευκαιρίες. Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο πέφτει ο ρυθμός της ομάδας από το 60′, διαμαρτύρεται ο Μπεργκ προς του παίκτες για το τέμπο και το αποτέλεσμα ποιο; Να κυλάει βασανιστικά ο χρόνος μέχρι το 75′, να περπατάει ο Βίτορ και να επιμένει ο προπονητής χωρίς ΟΥΤΕ εσωτερική αλλαγή.

Για ένα ακόμη παιχνίδι οι αλλαγές είναι κάτι μεταξύ πανικού και απελπισίας. Δηλαδή όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, διπλές αλλαγές χωρίς ποδοσφαιρική εξήγηση. Δεχόμαστε στα ψυχρά 2ο γκολ και η αντίδραση είναι να βγει στο 85′ ο μοναδικός παίκτης που μπορούσε να κάνει ζημιά, ο Παπουλής για να μπει ένας φορ, Κακουλής και αλλάζει επίσης για 5 λεπτά τον Βίτορ που έπρεπε να βγει από το 55′ για να μπει ο Κούσουλος. Για ακόμη ένα παιχνίδι μετά την είσοδο των αλλαγών απελπισίας, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κάνει σχεδόν καμία τελική και ο αντίπαλος άλλες δύο τελικές.

Με αυτά τα δεδομένα και με πολλά άλλα φωνάζει η προβληματική διαχείριση και αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να αλλάξει!

 

 

Αρχειο