Home » ΡΟΗ » AΠΟΨΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ: ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ – Tου Κώστα ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΠΟΨΕΙΣ

AΠΟΨΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ: ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ – Tου Κώστα ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Από προσωπική σελίδα στο Facebook, του Κώστα Βασιλείου, πρώην μέλους του Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

“Κάθε φορά που ξεκινώ να γράψω κάτι που αφορά την Ομόνοια σας διαβεβαιώνω ότι το πρώτο που έχω πάντα στο μυαλό είναι τις δικές μου ευθύνες σαν πρώην διοικητικός “παράγοντας” (εκνευριστική αλαζονική λέξη που δεν ταιριάζει με τα ιδεώδη μας) στο να φτάσει εδώ που έφτασε η κατάσταση στο σωματείο μας.Το γράφω αυτό γιατί δεν θέλω κανένας να θεωρήσει ότι ασκώ κριτική χωρίς να κάνω πρώτα αυτοκριτική.

Η κατάσταση που εξελίσσετε αυτή την στιγμή στο σωματείο δεν είναι μία ακόμη κόντρα.Αυτή την φορά υπάρχει κίνδυνος να είναι η ..τελευταία κόντρα.Θα μου πείτε η Ομόνοια ποτέ δεν πεθαίνει ο λαός της είναι εδώ κλπ.Καλά όλα αυτά , τα λέω και γώ πολλές φορές αλλά όποιος είναι λίγο κοντά στο σωματείο μπορεί έυκολα να αντιληφθεί ότι στο παραμικρό να ξεφύγουμε από τον κοινό στόχο της σωτηρίας του, αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο.Η σωτηρία προυποθέτει πάνω από όλα ενότητα

Τοποθετήθηκα σε προηγούμενη μου δημοσίευση ξεκάθαρα ότι ο πρόεδρος τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα και για την προσφορά του αλλα και για το θάρρος να αναλάβει το σωματείο σε μιά πολύ δύσκολη περίοδο διέπραξε λάθος να τοποθετηθεί δημόσια και να δημιουργηθεί όλο αυτό.Η ομάδα ήταν σε μια φάση όπου έδωσε ξανά πίστη στον κόσμο.Η παρουσία του Κώστα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας κατάφερε να ενώσει όλους. Ηταν αχρείαστο όλο αυτό.
Τοποθετήθηκα και στο παρελθόν ότι άτομα που “κρύβονται” μέσα στο πλήθος της 9 δημιουργούν κατά καιρούς προβλήματα στο σωματείο.Η 9 της οποίας το έργο είναι εκεί και φαίνεται αποτελείτε από χιλιάδες νέα παιδιά και δεν μπορεί να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι μέσα από τις τοποθετήσεις μας.
Τελευταία διακρίνω μια τάση ο κόσμος (πιστέυω άθελα του ) να τοποθετείτε υπέρ η κατά στους απ εδώ και στους απ εκεί.Είμαστε σοβαροί?.Δηλαδή μετά τα όσα ζήσαμε, είδαμε και βιώσαμε, πιστέυουμε ακόμη ότι μας παίρνει να χωριστούμε σε στρατόπεδα?. Θεωρούμε ότι έχουμε ακόμη το δικαίωμα να αναπτύσσουμε κόντρες στο όνομα αυτού του σωματείου?.
Πραγματικά πλέον εκλιπαρώ σας …Λυπηθείτε τούτον τον ταλαιπωρημένο (απο τις ενέργειες μας) αλλά περήφανο λαό.Σταματήστε να διακινδυνέυεται την ύπαρξη πλέον του σωματείου.Υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή του χωρίς την ύπαρξη αυτού του σωματείου. Είμαι σίγουρος ότι και για σας έτσι έχει το πράγμα.Σταματήστε να πιστέυετε ότι εσείς την αγαπάτε πιο πολύ από τους άλλους.Με την αγάπη όλων μας θα είναι πιο δυνατή.Κι αυτή την αγάπη την χρειάζεται όσο ποτέ.
Δεν είστε εχθροί. Εχετε απλά διαφορές στη φιλοσοφία για τα περί Ομόνοιας. Καθήστε επιτέλους σε ένα τραπέζι και κουβεντιάστε τα ήσυχα και απλά.Βάλτε πάνω απο όλους την ΟΜΟΝΟΙΑ.
Θα σας το πώ απλά και λαικά.Να σταματήσουμε αμέσως να μαλλώνουμε γιατί αυτή την φορά υπάρχει ο κίνδυνος να πάψει να υπάρχει.. αυτό για το οποίο μαλλώνουμε!!
Ομονοιάτη , ζεις σκηνές απο το παρελθόν.Αυτή την φορά οφείλεις να στείλεις ξεκάθαρα μηνύματα και ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα.”Με τον Δώρο η με την Θύρα 9?”.Και η απάντηση σου θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη και να φτάσει σε όλους τους εμπλεκόμενους. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!!”

Αρχειο