ΑΠΟΨΕΙΣ

‘Aποψη φιλάθλου:”Α ρε Παπασταύρου τι τους έκαμες…”

Ακούσαμε τα πάντα τις τελευταίες μέρες για την επανέναρξη ή όχι του πρωταθλήματος. Ο καθένας φυσικά υποστηρίζει την πλευρά που τον συμφέρει. Το κορυφαίο ίσως είναι να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές τα στενά μαρκαρίσματα και να μην φτύνουν γιατί δημιουργούνται σταγονίδια και διάφορα τέτοια κουφά. Κατά τα άλλα δεν βλέπουν λόγο να μην επανεκκινήσει το πρωτάθλημα.

Εγώ προσωπικά προσπερνώ το θέμα κορονοϊού και παίρνω ως δεδομένο ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η συζήτηση και η οποιαδήποτε απόφαση έπρεπε να στηρίζεται απλά και μόνο στην υγεία των ποδοσφαιριστών.

Η υγεία των ποδοσφαιριστών κύριοι δεν κινδυνεύει από τον κορονοϊο. Κινδυνεύει από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί μας. Πραγματικά πως μπορούν κάποιοι με τόσο μένος (βλέπε Ανόρθωση και ΠΑΣΠ) να παραγνωρίζουν το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν προετοιμασία σε έτσι θερμοκρασίες (από βδομάδας θα κτυπήσουμε 35ρια) και θα αγωνίζονται 2 φορές την εβδομάδα από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τέλη Ιουλίου. Μα αντιλαμβάνεται κανένας τι σημαίνει αυτό για τον ανθρώπινο οργανισμό;

Οι ομάδες μας στη Κύπρο παίζουν 2 παιχνίδια την εβδομάδα 3 φορές σε κάθε σεζόν τον χειμώνα και στο δεύτερο παιχνίδι βγάζουν 60 λεπτά. Εκεί οι παράγοντες των ομάδων, ειδικά αν χάσει η ομάδα τους, επικαλούνται κούραση λόγω του ότι έπαιξαν δύο παιχνίδια σε μια βδομάδα.

Τώρα όσοι κάνουν συγκρίσεις με άλλες χώρες θεωρώ ότι απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Ο ΠΑΣΠ θα έπρεπε κανονικά να ήταν υπέρμαχος της διακοπής και όχι να πιέζει για επανέναρξη. Τι σόι συνδικαλιστικό όργανο είναι; Ας κάνει μια έρευνα και να μας απαντήσει μέχρι ποια θερμοκρασία μπορούν οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται και πόσο ασφαλές για τα μέλη του είναι αυτό που υποστηρίζει.

Η απάντηση σε όλα αυτά βέβαια είναι ξεκάθαρη. Όλα στο βωμό του χρήματος. Οι μισοί φυσούν του τζιαι εν κρυανάσκει γιατί συμφέρει τους οικονομικά να διακοπεί όσο τζιαι αν τους κρούζει που θα πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ Champions League, τζιαι οι άλλοι φυσούν του τζιαι εν κρυανάσκει  γιατί να πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ τζιαι να μεν παν τούτοι.

Τζιήνο που τους κρούζει όμως παραπάνω ούλλους είναι ότι κατάλαβαν ότι αναστήθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Α ρε Παπασταύρου τι τους έκαμες…

Δώρος

Αρχειο