ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλαξε επίπεδο σε όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Δεν περιμέναμε τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου για να διακρίνουμε την αλλαγή που έχει περιέλθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ωστόσο, τα όσα είπε ο Σταύρος Παπασταύρου, ο τρόπος που χειρίστηκε την κάθε ερώτηση, η ευθύτητά τους και η αποφασιστικότητά, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ άλλαξε επίπεδο σε όλα! Διοικητικά, οικονομικά, αγωνιστικά. Βγάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, που της έλειψε τα προηγούμενα χρόνια. Βγάζει την εικόνα που της αρμόζει, κερδίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε για να μείνει! Ως μεγάλος σύλλογος, ο μεγαλύτερος στην Κύπρο, έχει κάθε λόγο να βρίσκεται στο προσκήνιο κι ας μην αρέσει σε κάποιους που έμαθαν αλλιώς τα προηγούμενα χρόνια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δυνατή, διοικητικά, οικονομικά, αγωνιστικά και το βγάζει εκεί και όπου πρέπει. Ο Παπασταύρου το είπε από την αρχή ότι, θα κάνει ξανά Βασίλισσα την ΟΜΟΝΟΙΑ και το δείχνει έμπρακτα και άμεσα.

Αναμένουμε ότι, η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη για την ΟΜΟΝΟΙΑ, προφέροντας μεγαλύτερες χαρές στον κόσμο της. Όταν «έχτισε» ένα ισχυρό σύνολο μέσα σ’ ένα καλοκαίρι, έχει πλέον τη βάση και οι προσθαφαιρέσεις θα είναι περιορισμένες, ναι μπορεί να προσδοκεί σε πολύ καλύτερες μέρες. Αυτό αναμένεται να το δούμε από την επόμενη σεζόν, με τον Παπασταύρου να είναι έτοιμος να βοηθήσει το έργο του Λάρκου και των συνεργατών του, να δημιουργήσουν ακόμη πιο ισχυρό σύνολο, ικανό να διακριθεί και στην Ευρώπη αλλά και να διεκδικεί με αξιώσεις τους εγχώριους τίτλους.

Αρχειο