ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναγκαία η συγκέντρωση και το πάθος

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προετοιμασία της με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για την πρόκληση που έχει μπροστά της. Απέναντι σε ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, η ομάδα μας καλείται να δείξει χαρακτήρα νικητή και να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Ο Χένινγκ Μπέργκ γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει έτσι ώστε να περιορίσει τα ατού της Ανόρθωσης και να χτυπήσει στις αδυναμίες της. Τις δύο εβδομάδες που διανύσαμε ο Νορβηγός προπονητής προσπάθησε να εμπεδώσει τα θέλω του, στους ποδοσφαιριστές τους, περνώτνας τους παράλληλα το μήνυμα ότι είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν φοβόμαστε κανέναν.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές μας όπως ενημερωθήκαμε παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο γήπεδο και μπροστά στον κόσμο τους να πάρουν μια νίκη η οποία είναι κάτι πολύ περισσότερο από τρείς βαθμούς. Η τελευταία απώλεια με την Πάφο έχει πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουν πολύ αυτή τη νίκη. Το ζητούμενο είναι το αποδείξουν και στην πράξη το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής, βγάζοντας εντός αγωνιστικού χώρου, την απαραίτητη συγκέντρωση και πάθος που χρειάζονται τέτοιου είδους αγώνες.

Αρχειο