Home » ΡΟΗ » Ανδρέας Δημητρίου: “Θα χρειαστούν δυο σοβαρές εμφανίσεις”
ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανδρέας Δημητρίου: “Θα χρειαστούν δυο σοβαρές εμφανίσεις”

Για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου.

«Όλα εξελίχθηκαν όπως τα είχαμε προγραμματίσει. Η τεχνική ηγεσία έμεινε ευχαριστημένη από την δουλειά που έγινε στην Βουλγαρία και από την διάθεση των παικτών αλλά και την αφοσίωση τους. Αυτό που έβγαινε από κάθε προπόνηση ήταν ότι όλοι έδιναν το 100% γιατί κατάλαβαν πόσο σημαντικό είναι αυτό το στάδιο και κατάλαβαν τις απαιτήσεις της ομάδας. Και οι παίκτες έμειναν ικανοποιημένοι με την δουλειά που έγινε εκεί, ήρθαν με πολλή κούραση, σήμερα Τρίτη υπάρχει ρεπό και στόχος είναι αν είναι φρέσκοι στις 2 Ιουλίου στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι» είπε αρχικά.

Για την πρωτιά στα εισιτήρια…
«Νιώσαμε όλοι πολύ όμορφα όταν διαβάσαμε την πρωτιά στα εισιτήρια. Ήταν κάτι το οποίο γνωρίζαμε όχι όσον αφορά την πρωτιά αλλά στο πόσο είναι αφοσιωμένος ο κόσμος στην ομάδα του. Αυτό υπενθυμίζει σε όλους ποιος είναι ο κόσμος της Ομόνοιας, υπενθυμίζει πως αυτή η ομάδα είναι η λαοφιλέστερη στην Κύπρο στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της. Ο κόσμος όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει την ομάδα αλλά έχει συσπειρωθεί γύρω της, η Ομόνοια είναι εκεί. Για εμάς είναι μεγάλη υπόθεση αυτό. Δεν είναι είδηση ότι η Ομόνοια είναι πρώτη στα εισιτήρια αλλά αυτό που το κάνει ιδιαίτερο είναι η τελική κατάληξη της ομάδας στο πρωτάθλημα η 4η θέση».

Για την προετοιμασία και για την συλλογή πληροφοριών ενόψει Ευρώπης…
«Η ομάδα από την Γεωργία δεν μπορεί αν υποτιμηθεί. Οι ομάδες από αυτή την χώρα παίζουν δυνατά, είναι διεκδικητικές και έχουν και το μεγάλο κίνητρο να δείξουν ότι αξίζουν ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον. Είναι κλήρωση πρώτου προκριματικού η οποία όμως θα χρειαστεί δυο πολύ σοβαρές εμφανίσεις. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ποιότητας, η Ομόνοια έχει μεγαλύτερο εκτόπισμα στην Ευρώπη και με έναν τεράστιο κόσμο να την στηρίζει. Ήδη άρχισε η συλλογή στοιχείων για την αντίπαλο που είναι στην Τουρκία για προετοιμασία και φιλικά. Είναι μια ομάδα που διατήρησε πολλούς τους παίκτες της από πέρσι, έχει τον ίδιο προπονητή, υπάρχει η ομοιογένεια και θα προσπαθήσουμε τις επόμενες μέρες να μάθουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο να παρακολουθήσουμε κάποιο φιλικό παιχνίδι της αντιπάλου μας. Ήδη έδωσαν ένα φιλικό παιχνίδι και το κέρδισαν με 5-4. Νιώθουμε ότι θα μπορέσουμε να μάθουμε πολλά γι’ αυτή την ομάδα. Φαίνεται ότι θα παίξουμε σε άλλο γήπεδο από το δικό τους. Φαίνεται ότι θα υπάρξει μια ταλαιπωρία για την Ομόνοια. Ενδεχομένως να χρειαστεί να ταξιδέψουμε για αρκετή ώρα οδικώς».

Για τα εισιτήρια…
«Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν από αύριο και ο λόγος είναι ότι έσοδα από τα εισιτήρια θα χρησιμοποιηθούν για την προσπάθεια να περάσουμε τα κριτήρια. Ζητάμε από τον κόσμο μας να κάνει αυτό που κάνει πάντα… να γεμίσει το γήπεδο. Χρειαζόμαστε ένα ποσό το οποίο πρέπει να καλυφθεί για τα κριτήρια».

Για τα μεταγραφικά…
«Θα υπάρξει και μια συνάντηση με τον προπονητή. Αναμένουμε ότι αν δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα ολοκληρωθεί θετικά η μεταγραφή του Ρουμάνου τερματοφύλακα (Λαουρέντιου Μπρανέσκου) τις επόμενες μέρες».

Αρχειο