Home » ΡΟΗ » Ανδρέας Δημητρίου:”Προφανώς για να έχει αυτή την κατάληξη η σεζόν δεν λειυουργήσαμε σωστά”
ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανδρέας Δημητρίου:”Προφανώς για να έχει αυτή την κατάληξη η σεζόν δεν λειυουργήσαμε σωστά”

O εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑ, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν τους πρασίνους.

Αναλυτικά:

Για την τραγική εμφάνιση και τη βαριά ήττα«Θέλουμε να επικοινωνούμε με τον κόσμο. Εκτός του ότι είναι υποχρέωση μας, ο κόσμος είναι μεγάλη δύναμη της ομάδας. Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση του. Τα έχει ακούσει ξανά από εμάς και ίσως δεν είναι κάτι που θέλει να ακούσει και τώρα. Η εικόνα μας ήταν απαράδεκτη. Η ομάδα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος μετά το 1-1 και δέχθηκε τη βαριά ήττα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει η ήττα, όμως αν χάσεις να χάσεις μαχόμενος, με το κεφάλι ψηλά. Το αποτέλεσμα είναι μη αποδεκτό. Η διοίκηση απαιτεί από την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να κατακτήσει το κύπελλο και να συμπεριφέρονται όλοι με σεβασμό προς τον κόσμο της».
Αν θα υπάρξουν αλλαγές«Δεν έχω οποιαδήποτε ενημέρωση για άμεσες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα. Προφανώς για να έχει η σεζόν αυτή την κατάληξη, σημαίνει δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε. Είναι παραδοχή πως έπρεπε να πάμε από την αρχή με τεχνικό διευθυντή. Η πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή είναι η αφετηρία για να γίνει η ομάδα όπως πρέπει να γίνει».
Για το γεγονός ότι ο Γιανίκ Φερέρα είναι «κόκκινο πανί»«Η διοίκηση θέλει να δει την ομάδα να αντιδράσει. Για τον προπονητή, όπως είπα και πριν δεν έχω κάποια νεότερη ενημέρωση. Είναι σεβαστές οι απόψεις του κόσμου, αλλά είμαι εδώ να μεταφέρω τις θέσεις μας».
Για τον τεχνικό διευθυντή«Έχει συμφωνηθεί η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε μια διαδικασία δύο τριών μηνών. Έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του ο πρόεδρος και αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντα του σε δύο τρεις βδομάδες. Πρέπει να λύσει κάποια προσωπικά θέματα και μετά να ανακοινωθεί.  Όπως είπα πριν, είναι η αφετηρία για κάτι καλύτερο η έλευση του τεχνικού διευθυντή».

Αν θα περιμένουν δύο τρεις βδομάδες, όταν αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής για αλλαγές: «Δεν θέλω να το επαναλάβω για 5η φορά. Ανάμεσα στα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή θα είναι η αξιολόγηση του για την τεχνική ηγεσία και αυτός θα πάρει τις τελικές αποφάσεις. Όσον αφορά τον κόσμο, πραγματικά τον νιώθουμε τον καταλαβαίνουμε και έχει δίκαιο που διαμαρτύρεται. Η διοίκηση χρειάζεται λίγο χρόνο για να προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες με έμφαση τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος για να γίνει ξανά η Ομόνοια πρωταγωνίστρια. Υπάρχει θέληση από τη διοίκηση για να κάνει όλα όσα πρέπει».
Για το αν ο κ. Παπασταύρου δεν βάζει λεφτά γιατί δεν τα βρήκε με το σωματείο: «Η τελευταία ενημέρωση που έχω για το θέμα με το σωματείο είναι πως παραμένει ανοιχτό χωρίς να προκύψουν αξιόλογες αλλαγές. Θα αναφέρω κάποια δεδομένα και ο καθένας θα βγάλει την άποψη του. Ο κ. Παπασταύρου ανέβασε το μπάτζετ και ίσως να είναι το πιο ψηλό μπάτζετ που είχε η Ομόνοια στην ιστορία της που πληρώνεται κανονικά, γιατί το 2010-11 υπήρχαν χρέη. Προχωρήσαμε σε μια μεταγραφή πολυδάπανη το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος έχει καθημερινής συζητήσεις και επαφές με τα μέλη της ομάδας. Ο κόσμος έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία της ομάδας αλλά ο πρόεδρος ως άτομο έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία της Ομόνοιας. Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να μιλά λίγο και όταν νιώσει ότι υπάρξει μια διαφοροποίηση, μια εξέλιξη θα το πει. Όταν νιώσει ότι πρέπει να μιλήσει και να ενημερώσει τον κόσμο θα το κάνει. Ευχή όλων μας, όπως και του προέδρου είναι να βρεθεί μια λύση με το σωματείο για να συνεχίσει να ανταγωνίζεται και να πρωταγωνιστεί η ομάδα και τα επόμενα χρόνια».
Για τις χειμερινές μεταγραφές: «Το ποιοι θα έρθουν στην ομάδα είναι δουλειά των επαγγελματιών που έχει η ομάδα. Είναι δική τους η ευθύνη. Αυτοί λαμβάνουν τις αποφάσεις. Γνώριζε ο προπονητής πως ο Σράντι θα ήθελε χρόνο να ετοιμαστεί και το δήλωσε. Έπαιξε χθες για πρώτη φορά και ευχόμαστε να κτίσει πάνω σε αυτό και να μας βοηθήσει στο κύπελλο. Ήρθε ένας ποδοσφαιριστής 26 ετών, διεθνής. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει. Έγινε μια προσπάθεια για άλλη μια κίνηση αλλά δεν καρποφόρησε».
Για τον Μπρούνο: «Είχαμε απορρίψει πολλές προτάσεις της Πάφος FC, όμως στην τελευταία μέρα παραχωρήθηκε ο ποδοσφαιριστής και προσπαθήσαμε να τον αντικαταστήσουμε, όμως δεν έγινε εφικτό».
Το μήνυμα του στον κόσμου: «Καταλαμβάνω τα συναισθήματα του κόσμου. Αυτή θα είναι η αφετηρία για να μπει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε νέες και στέρεες βάσεις. Επαναλαμβάνω είναι παραδοχή της διοίκησης ότι έγινε λάθος που δεν προχωρήσαμε με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή, αλλά είναι η αρχή για την Ομόνοια να επανέλθει εκεί που πρέπει και τη θέλει ο κόσμος της». 

Αρχειο