Η ομάδα μας βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2-0 απέναντι στον Εθνικό Άχνας, παίζοντας παράλληλα πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παράταξε την ομάδα μας στο συνηθισμένο σύστημα 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας μάλιστα για πρώτη φορά τον Μαργκάσα στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Δίπλα του ο Ιβάν Ρουνιέ με τους Χαφέζ και Ράμος να τους πλαισιώνουν στα άκρα της άμυνας. Στο κέντρο οι Μπεμπέ και Οικονομίδης με τον Ασίς να είναι λίγο πιο ψηλά. Στα άκρα της επίθεσης οι Κιρμ και Σέριταν και στην κορυφή ο Σκέμπρι. Στα γκολπόστ της ομάδας μας ο Παναγή.
Η ομάδα μας κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 9 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ, το οποίο κέρδιε ο ίδιος αφου στην προσπάθεια να βγάλει συρτή μπαλιά η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού του Εθνικού Άχνας.
Στην συνέχεια η ομάδα μας συνέχισε την καλή της εμφάνιση χάνοτας και άλλες ευκαιρίες. Σε μία αντεπίθεση (33′) για σεμινάριο των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας,η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να σκοράρει με τον Αντρέ Σκέμπρι να “καρφώνει” κυριολεκτικά τον Μπογκατίνοφ με κεφαλιά.
Μέχρι στιγμής η ομάδα μας φαίνεται σαφώς βελτιωμένη, παίρνει το ζητούμενο που είναι η νίκη, φτάνει να κρατήσει το επίπεδο παιχνιδιού της ψηλά.