ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνιση μεταχείριση, δύο μέτρα και δύο σταθμά

Το ντέρμπι Απόλλων – ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ της Τετάρτης. Δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, διεκδικούν τον τίτλο πρωταθλήματος και τους χωρίζει διαφορά μόλις τριών βαθμών. Και η ΚΟΠ όρισε το πρόγραμμα της αγωνιστικής που ακολουθεί με άνισο τρόπο. Και εξηγούμαστε: Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παίξει Σάββατο στις 4 το απόγευμα με τον Εθνικό, ενώ ο Απόλλων θα αγωνιστεί Κυριακή στις 6.30. Με διαφορά 26,5 ωρών. Άνιση μεταχείριση, δύο μέτρα και δύο σταθμά. Τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται και από μια σειρά τεσσάρων ντέρμπι σε διάστημα 11 ημερών.

Εάν νομίζουν κάποιοι ότι θα την εξοντώσουν… γελάστηκαν. Μάλιστα, υπήρχε η δυνατότητα να οριστεί το παιχνίδι της με τον Εθνικό Κυριακή, αφού είναι διαθέσιμο το ΓΣΠ. Ο Αποέλ, που έδωσε επίσης αγών την Τετάρτη θα παίξει κι αυτός Κυριακή, ενώ η ΑΕΚ τη Δευτέρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, η μοναδική από τις τέσσερις ομάδες που αγωνίστηκαν Τετάρτη, που θα κληθεί να δώσει αγώνα το Σάββατο. Προκαλεί ή όχι η Ομοσπονδία; Κι ας μην μας πουν ως δικαιολογία το VAR. Ας το όριζαν Δευτέρα…

Όπως και να έχει, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μαθημένη στα δύσκολα. Ευχόμαστε να μείνει ανεπηρέαστη και να βαδίσει στον δρόμο των επιτυχιών για επίτευξη του στόχου της. Ο Μπεργκ καλείται με μόλις μία προπόνηση, την αυριανή αφού η σημερινή περιλαμβάνει αποκατάσταση, να παρουσιάσει έτοιμη την ομάδα του για το τρίποντο. Το ευχάριστο για τον Νορβηγό προπονητή είναι ότι έχει επιλογές και αναλόγως θα διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό.

Αρχειο