ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίδραση – μήνυμα σε πάσα κατεύθυνση

Η Ομόνοια ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα. Φέτος, έχει και τις δυνατότητες να πετύχει μεγάλα πράγματα, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Γι’ αυτό και μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, για το οποίο έβαλε το χέρι της η διαιτησία, είναι έτοιμη να αντιδράσει όπως επιβάλλεται. Μια μεγάλη ομάδα, που έχει τεράστιο κόσμο, είναι έτοιμη να στείλει μήνυμα σε πάσα κατεύθυνση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε, να το χωνέψουν όλοι.

Μετά, λοιπόν, από το ατυχές αποτέλεσμα στο Τσίρειο, η Ομόνοια πεισμωμένη και αποφασισμένη προετοιμάζεται να υποδεχθεί την Πάφο, την ομάδα που την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα. Με την ποιότητα, την εμπειρία, τις δυνατότητες και τον κόσμο της, είναι έτοιμη να επανέλθει στις επιτυχίες. Να «φωνάξει» ότι, η ήττα από τον Απόλλωνα ήταν μια παρένθεση και συνεχίζει τον δρόμο για να τερματίσει όσο πιο ψηλά με το τέλος της σεζόν, να υλοποιήσει τους στόχους της.

Ο Μπεργκ θα καταλήξει στο πλάνο που θα παρουσιάσει την ομάδα του στο ματς της Παρασκευής. Ο Λούφτνερ επιστρέφει και θα καλύψει τη θέση στο κέντρο της άμυνας αντί του τιμωρημένου με κίτρινες κάρτες Λανγκ. Όσο για τη θέση του Γκόμεθ, που επίσης θα απουσιάσει λόγω καρτών, Κούσουλος ή Κατελάρης έχουν τον πρώτο λόγο, χωρίς να αποκλείεται άλλη κίνηση από τον Νορβηγό προπονητή. Να δούμε τον Τιάγκο στον άξονα και κάποιον άλλο στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Αρχειο