ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από σήμερα απαρτία και… φουλ για Σαλαμίνα

Αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ, που είχαν υποχρεώσεις το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα, σχεδόν όλοι πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής, δεν ξεκουράστηκαν. Το γεγονός αυτό, δημιουργεί ερωτηματικά για τις επιλογές του Μπεργκ στο αρχικό σχήμα. Επιβάλλεται σωστή διαχείριση αφού από την Κυριακή αρχίζει ένας νέος Γολγοθάς για την ΟΜΟΝΟΙΑ με συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια.

Ο Νορβηγός τεχνικός είναι ο αρμόδιος να διαχειριστεί το ρόστερ, να αγωνιστούν αυτοί που είναι στην καλύτερη κατάσταση από κάθε άποψη και να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία. Άλλωστε, τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, χωρίς να σκοράρει η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι πάρα πολλά και δεν σηκώνει άλλο.

Από σήμερα θα υπάρχει απαρτία στις προπονήσεις, με την επάνοδο και των λεγεωνάριων ποδοσφαιριστών. Με μόλις δύο προπονήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές, σήμερα και αύριο, ο Μπεργκ καλείται να ετοιμάσει το πλάνο νίκης. Η διακοπή έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές να πάρουν ανάσα και θα πρέπει να παρουσιάσουν φρεσκάδα στη συνέχεια. Όσο για τις επιλογές του Μπεργκ, είναι παρακινδυνευμένο να γίνει η οποιαδήποτε πρόβλεψη, ιδιαίτερα δύο μέρες πριν το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, φουλάρει από σήμερα για το ματς της Κυριακής. Η νίκη είναι επιβεβλημένη, θέλοντας να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη. Επίσης, εκτός έδρας τα αποτελέσματα της ομάδας δεν ήταν θετικά αφού σε τέσσερις αγώνες μέτρησε μόλις μια νίκη (επί του Εθνικού), δύο ισοπαλίες (με Πάφο και Ανόρθωση) και μιαν ήττα (από τον Ολυμπιακό). Το τρίποντο αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που θα της επιτρέψει να βρεθεί εκ νέου στο δρόμο των επιτυχιών και στη «μάχη» κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αρχειο