Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ

Fan Club Λακατάμειας:”Αποδεικνύεστε μικροί στο μποι…”

Σκληρή» ανακοίνωση για την πολύκροτη υπόθεση Ουζόχο, εξέδωσε το «Fan club Λακατάμιας»:

Αναλυτικά:

«Ολόκληρη η ποδοσφαιρική και οχι μονο κοινωνία της Κύπρου, παρακολουθεί έκπληκτη τις εξελίξεις γύρω απο το σήριαλ με τον ποδοσφαιριστή Ουζόχο.

Ενα σήριαλ το οποιο εξελίσσεται σε φαρσοκωμωδία στην οποια συμμετέχουν δυστυχώς ανώτατοι αξιωματούχοι του κυπριακού αθλητισμου, ανώτατοι αξιωματούχοι της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ο αθλητικός δικαστής αλλα και ανώτατοι πολιτικοί αξιωματούχοι, πράγμα που γνωρίζει ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία.

Απευθυνόμενοι σε ολους τους πιο πανω εχουμε να τους πουμε τα εξης:

Κυριοι, παρτε το χαμπάρι και χωνέψτε το. Σε αυτη την περίπτωση δυστυχώς για εσας, δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε όλους τους δικούς σας.

Και το “δικοί” σας δυστυχώς, βγαίνει μέσα απο τα λεγόμενα του πρόεδρου του ΚΟΑ, ο οποίος σε τηλεοπτική του παρέμβαση, τόλμησε να αναφέρει πως “δεν υπάρχουν πολιτικές παρεμβάσεις, γιατι τα 2 σωματεία και οι φίλαθλοι τους ανήκουν στην ιδια πολιτική παράταξη”.

Αν ειναι δυνατόν, ο πρόεδρος της ανώτατης αθλητικής αρχής του τόπου, να τοποθετεί αθλητικά σωματεία σε πολιτικές παρατάξεις!!

Το μονο που έχετε καταφέρει σε αυτη την υπόθεση, ειναι να διαλύσετε και την παραμικρή ελπίδα οτι θα μπορούσε έστω για μια φορά, να θέσετε το καλο του κυπριακού ποδοσφαίρου πανω απο προσωπικά, σωματειακά, οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.

Αποδεικνύεστε μικροί στο μποι για να ηγήστε και να καθορίζετε το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

Εχετε καταρρακώσει για αλλη μια φορά την αξιοπιστία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Δεν σας εμπιστεύεται κανένας, ουτε καν οι “δικοι” σας.

Όλη η Κύπρος γελά, οταν σας βλέπει να ξέρετε την αλήθεια και απλά να προσπαθείτε να μεταθέσετε την ευθύνη της απόφασης ο ένας στον άλλο.

Αν το μόνο που σας ενδιαφέρει ειναι τα τομάρια σας πάρτε δρόμο, πηγαίνετε σπίτι να ξεκουραστείτε παίζοντας με τα εγγονάκια σας και αφήστε το δύσμοιρο και καταταλαιπωρημένο κυπριακό ποδόσφαιρο, να ελπίζει οτι μπορεί να ορθοποδήσει.

Αφου τα έχετε καταφέρει να αυτοεγκλωβιστείτε σε μια υπόθεση τοσο απλή, απαιτούμε πλέον απο εσας να μην εμπλέξετε στην φαρσοκωμωδία σας την ομάδα μας, η οποια να σας υπενθυμίσουμε οτι 70 χρόνια δεν πήρε και δεν περιμένει να πάρει ουτε αγώνες, ουτε τίτλους στα χαρτιά και στις δικαστικές αίθουσες.

Θέλουμε οτι μας ανήκει και αν μας ανήκει να το πάρουμε στο γηπεδο, παίζοντας υπό ίσους όρους και συνθήκες.

Αφού δεν μπορείτε να αποφασίσετε για μια απλή υπόθεση, το μονο που σας απομένει, είναι απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής. Για να ξέρει η καθε ομάδα τον στόχο και το αποτέλεσμα που πρεπει να κυνηγήσει την 21η αγωνιστική. Για να περισώσετε οτιδήποτε μπορει πλέον να περισωθεί.

Αν και θα προτιμούσαμε να εχετε την ευθυξια και να μας αδειάσετε την γωνιά, γνωρίζοντας οτι αυτο θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους πολιτικούς σας ……., στους οποιους είστε πλήρως υποταγμένοι, σας ζητούμε σε αυτή τουλάχιστον την περίπτωση, να πράξετε τα αυτονόητα».

Αρχειο