Home » ΡΟΗ » Ανακοίνωση Θύρας 9
Daily News ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακοίνωση Θύρας 9

Ανακοίνωση εξέδωσε μόλις τώρα η Θύρα 9 και αναφέρει τα εξής:

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε πράσινε λαέ,
Μην σκορπάτε τον θυμό σας όπου βρείτε, μην προσπαθείτε από την μια μέρα στην άλλη με ανούσιες κινήσεις να αλλάξετε τα τραγικά δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα μας. Είναι μακρύς ο δρόμος για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ και χρειάζεται θυσίες και υπομονή. Δεν μπορούν να αλλάξουν τα φετινά δεδομένα, μπορούν να αλλάξουν όμως τα δεδομένα του μέλλοντος και για να αλλάξουν πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, πρέπει να νιώσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας, ότι ο περήφανος πράσινος λαός στέκεται στο πλάι μας.
Το ραντεβού με την ιστορία είναι ΕΝΑ, εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε, ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ. Μπορούμε να βρούμε εξιλαστήρια θύματα, μπορούν να μας φταίξουν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, η διαιτησία, όμως η αλήθεια είναι μία «Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». Δεν γίνεται να υπάρχει έστω και ένας Ομονοιάτης που να μην έχει μυριστεί αυτή την μπόχα. Γιατί ανέχεστε αυτούς που έχουν καταστρέψει τα όνειρα μας και το κυριότερο γιατί ανέχεστε αυτοί που διοικούν την ομάδα μας να ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ πίσω από κλειστές πόρτες κομματικών γραφείων;
Εμείς δεν το ανεχόμαστε άλλο, το κάναμε ξεκάθαρο με την ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ (που θα συνεχιστεί μέχρι τέλους) και θα το κάνουμε ακόμα πιο ξεκάθαρο σήμερα. Κάποιοι επέλεξαν να ρίξουν λάσπη στον αγώνα μας αντί να καθίσουν και να δουν το δίκιο των αιτημάτων μας και να έρθουν κοντά για να αλλάξουμε την κατάσταση. Απ’ ότι φαίνεται νομίζουν ότι μέχρι τις επόμενες εκλογές του κράτους θα κάνουμε πίσω , να τους πούμε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούμε ότι ΕΠΗΡΑΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ, οι κωλοτούμπες δεν είναι του χαρακτήρα μας και θα έπρεπε να το ξέρουν.
Απευθυνόμαστε σε εσένα αδελφέ Ομονοιάτη που θέλεις να αλλάξεις αυτή η κατάσταση, σε εσένα που θα έκανες τα πάντα για να δείς την βασίλισσα ξανά ελεύθερη στο θρόνο της, σε εσένα που δεν αγανακτάς απλά για μια μέρα και μετά ξεθυμαίνεις αλλά ξέρεις που είναι το πρόβλημα και θέλεις να το φτιάξεις, εσένα θέλουμε δίπλα μας. ΕΣΕΝΑ θέλουμε στο πλάι μας και σε καλούμε σε πορεία ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ, αύριο Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου. Η πορεία θα έχει αφετηρία τον κεντρικό σύνδεσμο της ΘΥΡΑ 9 και θα ξεκινήσει η ώρα 19:30. Κύρια αιτήματα της πορείας μας θα είναι:
– H ΛΕΥΤΕΡΙΑ της ομάδας μας από τον κομματικό ζυγό
– Η μαζική εγγραφή μελών με δικαίωμα ψήφου στης επόμενες εκλογές
– Να πραγματοποιηθεί η εκλογική συνέλευση του σωματείου μας πριν τις επόμενες εκλογές του κράτους.
Κλείσε τα αυτιά σου σε αυτούς που θα ψάξουν αλλότρια πολιτικά κίνητρα πίσω από την πορεία. Έχουμε ταχθεί με τον πιο επίσημο τρόπο υπέρ της συνέχισης του λαϊκού χαρακτήρα του σωματείου μας και υπέρ της ενίσχυσης της αριστερής ιδεολογίας που κουβαλά αυτή η ιστορική ομάδα. Αυτοί που έχουν αποπολιτικοποιήσει πλήρως την ομάδα μας είναι οι εκάστοτε διορισμένες διοικήσεις που θυμούνται τις ιδεολογικές μας καταβολές μόνο για να μαντρίσουν τα αρνιά τους σε κάθε εκλογική συνέλευση. Η δική μας ιδεολογική δουλειά είναι εκεί και είναι γνωστή σε ολόκληρη την Κύπρο και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Για αυτό και δεν θα ανεχτούμε να καπηλεύονται την ιδεολογία μας ένα μάτσο γραβατωμένοι με σκοπό να ελέγχουν την ομάδα μας.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ σας περιμένουμε όλους αύριο η ώρα 19:30 στον κεντρικό.
ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΝΑΧΑ ΘΥΡΑ 9

Αρχειο