ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Για χάρην του Φελλά αύριο, ο Λαγιέκ άλλαξε και τον παρατηρητή!!!


Σκάνδαλο ολκής από τον κ. Λαγιέκ φέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του ΟΜΟΝΟΙΑ24. Ο αρχιδιαιτητής Λαγιέκ άλλαξε το όνομα του υπό σύλληψη Ανδρέα Κωνσταντίνου για τον αυριανό εξ αναβολής αγώνα Πάφου – Απόλλωνα και στη θέση του όρισε τον κ. Φελλά 4ο διαιτητή που μόλις την Κυριακή έκανε την εντεταλμένη του διαιτησία επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το σκάνδαλο παίρνει τεράστιες διαστάσεις καθώς για χάρην του ορισμού Φελλά, ο κ. Λαγιεκ αυτόβουλα πήρε την πρωτοβουλία και άλλαξε και τον παρατηρητή του αυριανού αγώνα, ενώ κανονικά οι δύο ομάδες οφείλουν να αγωνιστούν με το ίδιο φύλλο αγώνα, τόσο σε πάικτες όσο και σε διαιτητές.

Υπάρχει όμως εξήγηση για την αλλαγή και του παρατηρητή. Στο φύλλο αγώνα Πάφου – Απόλλωνα παρατηρητής ήταν ορισμένος ο κ. Καραϊσκάκης που  ήταν παρατηρητής και του προχθεσινού αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – Εθνικός. Ο κ. Καραϊσκάκης βαθμολόγησε πολύ χαμηλά τον κ. Φελλά για την τραγική του διαιτησία και ως εκ τούτου “τιμωρείται” από τον Λαγιεκ τώρα με αυτόβουλη αλλαγή του από το αυριανό παιχνίδι. Παράνομα λοιπόν στη θέση του κ. Καραϊσκάκη (που ήταν πάνω στο φύλλο αγώνα ορισμένος παρατηρητής για το Πάφος – Απόλλων) για αύριο ορίστηκε ο Μάριος Τσαγγάρης.

Είναι υποχρέωση της δικαιοσύνης και της πολιτείας να αναλάβουν απόψε κιόλας δράση!

Αρχειο