Home » ΡΟΗ » Άποψη Φιλάθλου: Κύριοι αποτύχατε πλήρως
ΑΠΟΨΕΙΣ

Άποψη Φιλάθλου: Κύριοι αποτύχατε πλήρως

Κωστάκη,

‘’Ότι σου παίζω χόρευκε’’. Δυστυχώς εν έχει άλλη παροιμία για να σε παρουσιάσω. Να αναφέρω απλά για τους τύπους ότι είχα μεγάλη πίστη σε σένα. Δυστυχώς μεγάλε Κώστα Καϊάφα δεν μου άφησες ίχνος πίστης πλέον με την ξεροκεφαλιά σου.
Θα προσπαθήσω να μην γράψω πολλά και να αποτυπώσω την ουσία όσο πιο καλά μπορώ με χρονολογική σειρά.
Ξεκινώ την χρονιά και θέλω 2 επιθετικούς ( μετά την φυγή του Ποτέ), 1 επιθετικό για το δεξί φτερό (αφού αποδέσμευσες τον Ρούπιο) ,1 μέσο τουλάχιστον για να αντικαταστήσω τον Λέανδρο, ένα αριστερό μπακ και 2 αμυντικούς.
Πε μου ρε Κωστάκη πως γίνεται να συμφωνούμε όλοι ότι ήθελα τούντους παίχτες και εσύ να έφερες ΜΟΝΟ ένα επιθετικό και ένα μέσο και για τις άλλες θέσεις τίποτε!!!
Ιντα πραμα!!!!! Έφερες και άλλους παίχτες??? Μα πούντους??? Για όνομα του Θεού Κωστάκη.
Ένα μήνα προετοιμασία αν δεν κάνω λάθος, 6 παιχνίδια στην Ευρώπη και 2 στο πρωτάθλημα και που τους 6 παίχτες που έφερες έπαιξαν μόνο οι 2! Μπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις???
Μπορείς να μας πεις γιατί στον πιο κρίσιμο αγώνα για αυτή την χρονιά, κόντρα στην Μπροντπυ εμαλλοσσες με τους μισούς παίχτες??? Μπορείς να μας πεις γιατί έμεινε εκτός ο Κιρμ??? Εν λέω ότι αν έμπαινε θα νικούσαμε αλλά όχι ρε Κωστή να βάλω τον Μεντυ ( που το μόνο που πρόσφερε που την μέρα που ήρθε εν βίντεο στο YouTube).
Γιατί εν έβαλες το Εζε να παίξει Κωστάκη μου??? Ακόμα και εσύ κατάλαβες ότι εν τη μυρίζεται την μπάλα αλλά είσαι πολλά ξεροκέφαλος για να το παραδεχτείς. Που ήταν ο αντικαταστάτης του Ποτέ που έπιασεν και λεφτά το συμβούλιο για να τον δώσει?????
Εν θα αναλύσω τα παιχνίδια του πρωταθλήματος γιατί εν θα μπορέσω να συγκρατηθώ. Πάλε τα ίδια ‘’πειράματα’’, με παίχτες να παίζουν όπου εβρουν, άμυνα παιδική χαρά και την ώρα που πρέπει να κάμεις αλλαγή τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Ρε Κωστή εν γίνεται να σε θωρούν που την κερκίδα να φωνάζεις παίχτη να ντυθεί και να αυτουν ουλλοι τσιγάρο. Εν να μας πεθάνεις ρε κουμπάρε κανί.
Έγραψε επιστολή ο Κωστάκης λένε στην οποία ‘’παραδέχεται’’ τα λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό, για τους τσακωμούς με παίχτες και άλλα πολλά. Το οξύμωρο είναι ότι σχολιάστηκε από όλα τα ΜΜΕ και από παρά πολλούς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Καλά ρε κοπελλια με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο του Κώστα Καϊάφα αλλά ακούσετε τον ποτέ να μιλά σε δημοσιογραφική. Ο άνθρωπος δεν έχει και την μεγαλύτερη ευφράδεια λογού, πόσο μάλλον να γίνει συγγραφέας σε μια μέρα, πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι ακόμη και η επιστολή που γράφτηκε για να συσπειρώσει τους οπαδούς ήταν ένα άλλο εργαλείο των καρεκλοκενταύρων της διοίκησης και του κόμματος.
Δηλαδή μετά από όλα τα λάθη που κάνατε συνεχίζεται να μας κοροϊδεύεται!! Λεφτά εν είχαμε για τον Χριστοφη και εκμεταλλευτήκατε την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του και γυρίσατε δίσκο για άλλη μια φορά και στο τέλος κάμαμε άλλο 5 μεταγραφές από τότε.
Συμπέρασμα!!!!! Ακόμη μια χρονιά αποτύχατε σε όλα ( προγραμματισμό, Ευρώπη, κτίσιμο μιας ποιοτικής ομάδας με την διατήρηση του βασικού κορμού, οικονομικό) .Όταν τα τελευταία 2-3 χρονιά που είσαστε στο τιμόνι αποτυγχάνεται συνεχώς παταγωδώς η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να κάνετε την χάρη στον εαυτό σας και σε εμάς να αποχωρήσετε.
Όσο για το οικονομικό που ανέφερα προηγούμενος που είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ομόνοιας, ΝΑΙ έχετε αποτύχει. Η Ομόνοια έχει τα τελευταία 3 χρονιά €2-€3 εκατομμύρια προϋπολογισμό. Πέρσι για την ακρίβεια εσείς αναφέρατε €2,500,000 προϋπολογισμό περίπου.
Πείτε μου τώρα πως γίνετε όταν τα έσοδα από διάρκειας, εισιτήρια ανά αγώνα, χορηγούς, τηλεοπτικά, Ευρώπη, αλλά και την πιο κυρία πηγή τον κόσμο κάθε τρεις μήνες για τα κριτήρια ξεπερνούν, τα €4,500,000 να έχουμε καλύψει μόνο €1,000,000 από το χρέος την περασμένη χρονιά? Μήπως κρύβεται κάτι από τον κόσμο?
Και για να κλείσω, Κωστάκη είσαι καλός προπονητής, άσε στο περιθώριο την ξεροκεφαλιά σου, ζήτα τεχνικό διευθυντή γιατί εσένα δεν είναι η δουλεία σου να βρίσκεις παίχτες ( και ούτε μπορείς από ότι φάνηκε) και επιτέλους προσπαθήστε όλο το τεχνικό τιμ να γίνετε επιτέλους επαγγελματίες σε όλους τους τομείς.
Φιλικά,

Κυριάκος

Υ.Γ 1. Ο Ραμος παίζει δεξί εχτρεμ.
Υ.Γ 2.Ο Μαρκασα παίζει στο κέντρο.
Υ.Γ 3. Ο Ουτσα είναι δεξί μπακ.
Υ.Γ 4. Ο Ασις είναι οργανωτής και ηγέτης, εν γίνεται να τον βάλλεις δεξί εχτρεμ γιατί μάλωσες με τους άλλους παίχτες και το δεξί εχτρεμ σου παίζει δεξί μπακ και το δεξί μπακ κεντρικός αμυντικός.
Υ.Γ 5. Ο Ρουσιας είναι επιθετικός εν κάμνει για τα φτερά.

Αρχειο