ΑΠΟΨΕΙΣ

Άποψη Φιλάθλου: ΛΟΓΙΚΗ Ή ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ;

Αγαπητοί φίλοι.

Ακόμη μια ποδοσφαιρική παρωδία στην Κύπρο, οδεύει στο τέλος της. Οι γνωστοί άγνωστοι έστησαν μια πολύ «πετυχημένη» παράσταση για τους καλοβολεμένους του συστήματος. Ακόμη ένα πρωτάθλημα οδεύει προς την γνωστή κατεύθυνση, ακόμη μια διοργάνωση διεκδικεί το χρυσό βατόμουρο, για τις ευφάνταστες αποφάσεις/ προφάσεις, τις ποδοσφαιρικές αδικίες, την καταφανή εύνοια και το βιασμό της αλήθειας και της δικαιοσύνης.

 Λοιπόν, μετά την εισαγωγή μου ας μπούμε στο προκείμενο, όπου παραπέμπει ο τίτλος του άρθρου. Τι θέλουμε ως ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ (με κεφαλαία γιατί είναι ακρωνύμιο!!!). Τα δεδομέμα γνωστά. Η ομάδα μας μόνο με θαύμα χρίζετε πρωταθλήτρια (την πλέον δίκαιη κατάληξη), παίρνει ευρωπαϊκό εισιτήριο μόνο με συνδυασμό αποτελεσμάτων (δεν εξαρτάτε μόνο από τα δικά της αποτελέσματα) ή παραμένει τέταρτη και μένει Κύπρο (εκτός και αν η ομάδα των εκ φύσεως «ανώτερων» ξεστραβωθεί και πάρει το κύπελλο).

 Το δίλημμα είναι ένα: να ακολουθήσουμε τις προσταγές της λογικής και να επιθυμήσουμε την νίκη του αποελ (επειδή είναι ακρωνύμιο) για να εξασφαλίσουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο, εξαρτώμενοι πλέον μόνο από τα δικά μας αποτελέσματα ή να ακολουθήσουμε τις προσταγές του συναισθήματος και να προτιμήσουμε ταπείνωση (οικονομική και ηθική) του αιώνιου αντιπάλου μας?

 Πάσα επιλογή ευπρόσδεκτη!!! Ο καθένας ας κρίνει με τα δικά του κριτήρια!!!

 Αιώνια ΟΜΟΝΟΙΑ

Κ. Αθηαινίτης

Αρχειο