ΑΠΟΨΕΙΣ

Άποψη Φιλάθλου:”Ομονοιάτη σε βαραίνουν τεράστιες ευθύνες”

Χθες ναι ήταν μια ντροπιαστική ήττα που ήρθε με κατεβασμένα παντελόνια από τους άψυχους παίκτες μας. Το κομμάτι αυτό το αναλαμβάνει ο προπονητής μας (που μπράβο του το ανάλαβε). Πάμε στο κομμάτι όπου ευθύνεσαι εσύ Ομονοιάτης (χωρίς να μιλώ για όλους αλλά για ένα μεγάλο κομμάτι).

Από την αρχή της χρονιάς είπαμε πως φέτος μοναδικός στόχος είναι η ΣΩΤΗΡΙΑ του Σωματείου και η ΕΞΟΔΟΣ στην Ευρώπη. Όταν ήρθε η εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη ανέβασες τον πήχη (λογικά μπορώ να σου πω) όμως όταν ήρθαν τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα άρχισες την μουρμούρα χαρακτηρίζοντας παίκτες αχάπαρους (1 μήνα πριν ήταν ΘΕΟΙ), τον προπονητή ότι εν καμνει κ.α.

Από το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα ανέβαινε παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε κάποια παιχνίδια κι εσύ ανέβασες ΠΑΛΕ τον πήχη κάνοντας τους παίχτες που αχάπαρους….παιχταράες και τον Καΐάφα….. ο Κωστής μας, που μας έστησε ομάδα.. Καπάκι ήρταν 2 απώλειες που τους που πάνω, επίστεψες ξάνα για πρωτάθλημα και Κύπελλο (και Τάσο Πρόεδρο… με το συμπάθκιο αφού εν του γελασμάτου). Εχτές ήρτε μια ήττα (ΝΑΙ ντροπιαστική) άρχισε ξανά ο μηδενισμός… Ο τάδε και ο τάδε επιάντα ( η γνωστή κουβέντα του Ομονοιάτη μετά την ήττα), οι άλλοι ούλλοι εν αχάπαροι εκτός τον τάδε και τον τάδε (που εν οι αγαπημένοι μας) και ο Κωστής που Πρίγκηπας έγινε βάτραχος.

Ε ΟΙ ρε κοπέλλια κανεί πιον…κανεί.. Εσείς οι ΙΔΙΟΙ βάλετε ψηλά τον πήχη φωνάζοντας για douple και μ@@ιες και εσείς οι ΙΔΙΟΙ μετά ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ τα πάντα. Εσείς που κάμετε τον Καιαφα φινιτζιά μετά το ματς με την Ανόρθωση τωρά κατηγοράτε τον. Κανεί να πέρνετε στον λαιμό σας ολόκληρη ομάδα.. Ο Καϊάφας είπε το που την αρχή μεν βαλλετε πίεση στους παίχτες και όπου μας βγάλει… Μακάρι να γίνει το θαύμα…καλοδεχούμενο αλλά μεν βάλετε πίεση χωρίς λόγο.

Έχουμε ένα καλό ρόστερ και ένα προπονητή που ΚΑΝΕΙ λάθη, όμως ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ καθημερινά γι’αυτό να τον ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ με όλη μας την δύναμη. Κωστάκη μην τους ακούεις, προχώρα με τα λάθη σου και τα σωστά σου και θα είμαστε εκεί..

Κανεί με τις π@@ιές για Double….Ένας εν ο στόχος και καταλάβετε το η ΕΞΟΔΟΣ στην Ευρώπη..

Με εκτίμηση

Νικόλας Σωτηρίου

Αρχειο