ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πουλλαϊδής:”Απορρίπτω ότι μιλήσαμε απαξιωτικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Δηλώσεις στην εφημερίδα Goal έκανε ο μεγαλομέτοχος της Αανόρθωσης Χρίστος Πουλλαϊφής και αναφέρθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Σταύρο Παπασταύρου:

-Γιατί μιλήσατε απαξιωτικά και σας ενόχλησαν τόσο πολύ οι όροι που έθεσε η Ομόνοια για τη συνέχιση του πρωταθλήματος; Ζητούσε ξένους διαιτητές και σε περίπτωση που επαναρχίσει το πρωτάθλημα και για οποιοδήποτε λόγο σταματήσει και πάλι, να ισχύει η βαθμολογία προ κορωνοϊού.

Απορρίπτω ότι μιλήσαμε απαξιωτικά, είτε για την Ομόνοια είτε για οποιονδήποτε άλλο. Προς Θεού! Εμείς απορρίψαμε τεχνάσματα του τύπου «να ξεκινήσουμε αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο διακοπεί το πρωτάθλημα να επιστρέψουμε στην πρώτη διακοπή». Ήταν κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτό ούτε καν από την ΟΥΕΦΑ. Έννοιά μας ήταν και είναι να προστατεύσουμε το κύρος του πρωταθλήματος.

-Όταν ο Σταύρος Παπασταύρου, έκανε αναφορά σε… «τιμοκαταλόγους» και ανακοίνωσε ότι θα καταγγείλει στην ΟΥΕΦΑ τη «βρωμιά» στο κυπριακό ποδόσφαιρό μας, από την Ανόρθωση δεν υπήρχε οποιαδήποτε αντίδραση, παρά μόνο σιωπή. Τώρα γιατί «επικαλείστε» με ειρωνεία τις καταγγελίες του προέδρου της Ομόνοιας στις επίσημες ανακοινώσεις σας; 

Ούτε ειρωνεία ούτε τίποτε.  Εμείς ακούσαμε με προσοχή τις τότε δηλώσεις του κ. Παπασταύρου και αναμέναμε την τεκμηρίωση ενώπιον των αρχών αμέσως μετά.  Ακόμα περιμένουμε. Να μιλήσουμε να πούμε τι;  Αφού ακόμα δεν ξέρουμε σε τι αναφερόταν…

Αρχειο