ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποτελούν πρώτες επιλογές ή απλά “γέμισμα” του ρόστερ;

Ο Χένινγκ Μπέργκ από πέρσι έδωσε χρόνο σε νεαρούς κύπριους ποδοσφαιριστές (Κακουλής, Λοΐζου,Χάμπος), ενώ είδαμε στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, έριξε στον αγωνιστικό χώρο κι άλλους νεαρούς (Βενιζέλου,Παναγιώτου,Χαραλάμπους,Ζευκής, Σάββα).

Οι νεαροί δείχνουν αρκετά καλά στοιχεία, ποδοσφαιριστές με τεχνική κατάρτηση, φυσικά προσόντα και το πιο σημαντικό τσαγανό και ποδοσφαιρικό θράσος, το οποίο αποτελεί σημαντικό συστατικό για να μπορέσουν να εξελιχθούν και να ολοκληρωθούν ως ποδοσφαιριστές.

Μέσα από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ βγαίνει η ανάγκη και η θέληση για επένδυση στις ακαδημίες της και στην δημιουργία ποδοσφαιριστών μέσω αυτών. Της ίδιας φιλοσοφίας φαίνεται να είναι και ο προπονητής της ομάδας. Αυτό όμως που δεν είναι ξεκάθαρο είναι αν οι ποδοσφαιριστές που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα αποτελούν πρώτες επιλογές ή απλά επιλογές για συμπλήρωση του ρόστερ.

Μπορεί οι φίλαθλοι της ομάδας μετά βεβαιότητας να επιθυμούν το πρώτο και να βλέπουν ότι υπάρχει υλικό, όμως το χτίσιμο ομάδας με κυπριακό κορμό χρειάζεται θυσίες με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αρχειο