ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ας μην το αναγάγουμε σε μείζον ζήτημα παίζοντας το παιχνίδι των ΜΜΕ…

Το γεγονός ότι η τιμή εισιτηρίου εισόδου ενός φιλικού θα έπαιρνε τόσες διαστάσεις δεν το περιμέναμε… Εδώ και τρεις ημέρες βλέπουμε άρθρα και αναρτήσεις σχεδόν όλων των ΜΜΕ για το ύψος του εισιτηρίου εισόδου στο σημερινό φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Ουγγρική ΖΤΕ. Στην πλειοψηφία οι αναρτήσεις εμπεριέχουν και το στοιχείο της αποδόμησης κάτι που θεωρούμε ακραίο και υπερβολικό.

Άλλο το να επισημάνει κάποιος πως το ύψος της τιμής είναι ψηλό για φιλικό αγώνα και άλλο να φτάνει στα όρια να αμφιβάλλει ακόμη και για το Λαϊκό χαρακτήρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να μιλά για ιστορική αλλοίωση από τη νυν διοίκηση και πολλά άλλα. Ας είμαστε λίγο πιο συναιτοί σε χαρακηρισμούς και σε αυθαίρετα συμπεράσματα. Αναγνωρίζοντας το πλούσιο κοινωνικό έργο που επιτελέστηκε τα τελευταία δύο χρόνια, πιστεύουμε πως θα μπορούσε η διοίκηση να εξέταζε καλύτερα τα δεδομένα για το ύψος της τιμής εισόδου στην προκειμένη, όμως αυτό είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που βλέπουμε να γράφονται εδώ και λίγες ημέρες.

Από την πλευρά μας καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μην παίζει το παιχνίδι των ΜΜΕ που καραδοκούν στη γωνία για κάτι τέτοια, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν δικαιούται ο Λαός να εκφέρει την άποψη του.

Αρχειο