ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ας σεβαστούμε επιτέλους…

Είναι πραγματικά άξιον απορίας το πως σκέφτονται κάποιοι ακόμη και για ορισμένα σοβαρά ζητήματα όπως αυτό της παγκόσμιας πανδημίας που μέχρι στιγμής καταμετρά σχεδόν 1 εκατομμύριο θανάτους σε όλο τον κόσμο.

Προφανώς στο βωμό των κλικς, της αυτοπροβολής, του να δείξω ότι ξέρω, θυσιάζουμε ακόμη και τις πιο βασικές ανθρώπινες αξίες και πατούμε και επί πτωμάτων άμα τύχει… Το είδαμε και προχτές με την ανακοίνωση του πρώτου κρούσματος στην ΟΜΟΝΟΙΑ, το βλέπουμε και σήμερα.

Κάποιοι αναζητούν επίμονα τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των παικτών που βρέθηκαν θετικοί και άλλοι βέβαια, που κατά τα άλλα μπορεί να δηλώνουν και ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ το δημοσιεύουν μέσω των πηγών τους. Γιατί κύριοι; Ξέρετε τι σημαίνει για έναν άνθρωπο να του ανακοινώνουν ότι είναι θετικό κρούσμα;;; Ποιου θα άρεσε τη στιγμή που ένας άνθρωπος αναγκάζεται μέσα σε ένα δευτερόλεπτο να σκεφτεί για την υγεία του αλλά και των επαφών του (πρωτίστως οικογένεια), να βλέπει και το όνομα του να διαβάλλεται δημόσια; Διότι προφανώς η ανακοίνωση του ονόματος δημόσια θα συνοδευτεί και από τη κακή μάστιγα του κουτσομπολιού που μας διακατέχει. Βάλαμε ποτέ τον εαυτό μας στη θέση του κρούσματος;

Ας είμαστε σοβαροί και να σεβαστούμε ΟΛΟΙ το πολύ απλό δικαίωμα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

 

Αρχειο