ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτή την φορά χρειάζονται ανάσες

Διαφορετική τακτική ακολουθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ σε αυτή την διακοπή, σε σχέση με τις πολλές προηγούμενες που είχαμε στο πρωτάθλημα μας.  Ο Μπέργκ και οι συνεργάτες του αυτή την φορά αποφάσισαν να μην διευθετήσουν την διοργάνωση φιλικού αγώνα, καθώς θεωρούν ότι στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που χρειάζονται ανάσες.

Έτσι λοιπόν αυτή την εβδομάδα η προετοιμασία θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή, και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα πάρουν διήμερο ρεπό. Την Δευτέρα θα επανέλθουν στην ενεργό δράση για να φουλάρουν ενόψει ΕΝΠ.

Από την ομάδα ως γνωστόν απουσιάζουν 6 ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.  Πρόκετιαι για τους Κούσουλο, Μαυρία, Λανγκ, Κακουλλή, Κυριακίδη και Νικολάου.

Ο Χένινγκ Μπέργκ αναμένεται αυτό το δεκαήμερο να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που παρουσίασε η ΟΜΟΝΟΙΑ στα τελευταία παιχνίδια, με στόχο να βελτιώσει την κατοχή της μπάλας, αλλά και την διαχείριση των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι φαίνεται να τα δίνουν όλα στο πρώτο ημίχρονο και να μένουν από δυνάμεις στη συνέχεια.

Αρχειο