Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε 2-0 από το ΑΠΟΕΛ στο Γ.Σ.Π σ΄ένα παιχνίδι που τελείωσε πριν από λίγο. Η ομάδα μας η οποία δεν ήταν κατώτερη του αντιπάλου της παρόλα αυτά πλήρωσε δύο παιδικά λάθη στην άμυνα και δέχτηκε δύο τέρματα.
Aς πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Παναγή κάτω από τα δοκάρια, τον Καρλίτος δεξιά της άμυνας, τον Καρλίτος αριστερά και τους Ρουνιέ και Ρομαρίκ στο κέντρο της άμυνας.
Στην μεσαία γραμμή αγωνίζονται οι Φλορέσκου και Οικονομίδης, με τον Ασίς πιο προωθημένο. Στην επίθεση ξεκίνησαν οι Σιέριταν και Μπαντιμπάγκα στα άκρα και ο Σκέμπρι κορυφή.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από το ΑΠΟΕΛ μέχρι το πρώτο μισάωρο όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ένα – δύο ευκαιρίες οι οποίες της δόθηκαν. Στο 34′ το ΑΠΟΕΛ στην πρώτη του απειλή μπροστά από την εστία του Παναγή κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Γιαννιώτα. Η ομάδα μας προσπάθησε να συνέλθει από το γκολ που δέχτηκε όμως το παιχνίδι ήταν γεμάτο νεύρα πράγμα που δεν βοήθησε.
Μάλιστα δεν έφτανε αυτό στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα όταν μετά από λάθος του Φλορέσκου ο Γιαννιώτας βρέθηκε φάτσα με τον Παναγή και διπλασίασε τα τέρματα του ΑΠΟΕΛ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε να ανέβει ένα βουνό με τος εις βάρος της 2-0. Ο Μιλόγιεβιτς πέρασε εκτός τον Οικονομίδη και στην θέση του έβαλε τον Μπεμπέ. Οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς πίεσαν τον αντίπαλο όμως κάθε φορά οι ποδοσφαιριστές του αντίπαλου μας έβρισκαν τον τρόπο με θεατρινισμούς (με την ανέχεια πάντα του Νικολαϊδη) να σπάζουν τον ρυθμό της ομάδας μας.
Όσο περνούσε ο χρόνος τα πράγματα γίνονταν ακόμα πιο δύσκολα και φυσιολογικά τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας βάραιναν ακόμα περισσότερο. Το παιχνίδι τελείωσε με την πικρία ότι σε ακόμα ένα “αιώνιο” ντέρμπι πληρώσαμε τα λάθη μας πολύ ακριβά.