ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεργκ: “Δύσκολο που δεν πήραμε κάτι στο καλύτερο μας παιχνίδι”

Δείτε τις δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ στη διάσκεψη τύπου μετά την ήττα στο τελευταίο λεπτό από την PSV:

“Ξέρουμε πως είναι να κερδίζεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο… Όμως το να χάνεις είναι πολύ άσχημο συναίσθημα. Ήταν ίσως το καλύτερο μας ματς στην Ευρώπη φέτος και είναι δύσκολο που δεν πήραμε τίποτε. Θα κάναμε αλλαγή και δεν μας επιτράπηκε παρόλο που βγήκε η μπάλα και είναι εκνευριστικό”.

“Η PSV είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μας πίεσε πολύ στο τέλος, φάνηκαν και λίγο τυχεροί με την κόντρα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, οι παίκτες τα πήγαν πολύ καλά… Είναι δύσκολο όταν προηγείσαι και τελικά δεν παίρνεις τίποτα. Θα θέλαμε να κάνουμε την αλλαγή, δεν μπορέσαμε και ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα”.

“Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα και φτιάξαμε ευκαιρίες, δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα και είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε. Είναι ένα βήμα στην θετική κατεύθυνση. Παρόλο που χάσαμε κάναμε ακόμα ένα βήμα στην Ευρώπη απόψε. Κάναμε πολλά καλά πράγματα”.

“Συνηθίζουμε πλέον αυτό το πρόγραμμα. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το πρωτάθλημα και πρέπει να βγάλουμε μια πολύ καλή εικόνα στο επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι φυσιολογικό να παίζουμε κάθε μερικές μέρες αλλά το κάνουμε από την αρχή της σεζόν και το συνηθίσαμε”.

Αρχειο