ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέργκ για Ματ:«Πολύ μεγάλος παίκτης και επαγγελματίας»

Όσα είπε στις δηλώσεις του ο Χένινγκ Μπέργκ για τον Ματ.

“Ήταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης για εμάς, βοήθησε την Ομόνοια για πολλά χρόνια. Εγώ δούλεψα μαζί του μόνο για ένα χρόνο και ήταν επαγγελματίας, δούλευε σκληρά και σκόραρε πολύ. Πάντα έκανε ό,τι μπορούσε.

Θα θέλαμε να τον έχουμε μαζί μας περισσότερο αλλά για οικογενειακούς λόγους μας είχε πει από τον Ιανουάριο ότι θα προτιμούσε να μην συνεχίσει τη νέα σεζόν. Έτσι είχαμε χρόνο να κάνουμε τα πλάνα μας. Είχε ήδη πάρει την απόφασή του. Παρόλο που είχε συμβόλαιο, ο σύλλογος δεν του δημιούργησε κανένα πρόβλημα γιατί μας βοήθησε πολύ και είναι ένα καλό παιδί. Δεν προσπάθησε η ομάδα να τον αναγκάσει να μείνει, κάτι που ούτως ή άλλως δεν θα λειτουργούσε. Έτσι του επιτράπηκε να φύγει παρόλο που είχε συμβόλαιο.

Ήταν ένας πολύ καλός επαγγελματίας και σκόρερ και δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε πριν βρούμε αντικαταστάτη. Τώρα με τον ερχομό του Ντούρις νιώσαμε ότι είναι εντάξει να φύγει. Σε ένα ιδανικό κόσμο θα θέλαμε να τον κρατήσουμε όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ήθελε να αποχωρήσει, το σεβαστήκαμε και συνεχίζουμε με τους παίκτες που έχουμε”.

Αρχειο