ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεργκ… η αποκάλυψη!

Την πρώτη του συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα έχει σήμερα, στις 11:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός προπονητής θα παρουσιαστεί από την Ομόνοια και θα οριοθετήσει τους στόχους του για τη νέα σεζόν.

Μετά από ένα γεμάτο διήμερο, με συναντήσεις και συζητήσεις με τους ανθρώπους που θα συνεργαστεί στη συνέχεια, ο 49χρονος τεχνικός θα μιλήσει και θα απευθυνθεί προς τον κόσμο της ομάδας. Οι προσδοκίες του Λάρκου αλλά και όλων στην Ομόνοια και πόσο μάλλον και του κόσμου, είναι μεγάλες. Αναμένουνε ότι, επιτέλους έγινε η σωστή επιλογή και ότι το ίδιο θα γίνει και με ποδοσφαιριστές, ώστε η Ομόνοια να πρωταγωνιστήσει.

Ο Μπεργκ, λοιπόν, θα δεχθεί ερωτήσεις και αν θέλετε θα «ανακριθεί» από τους δημοσιογράφους που θα βρεθούν στο χώρο της συνέντευξης Τύπου. Ο Νορβηγός έδειξε στους ανθρώπους της Ομόνοιας που είχε έως τώρα επαφή πως, γνωρίζει που ήλθε, ποια είναι η Ομόνοια και ποιοι οι στόχοι της. Και ο ίδιος θέλει να πετύχει, γι’ αυτό παρουσιάζεται αποφασισμένος για να ανταποκριθεί στα «θέλω» του Συλλόγου.

Το omonoia24 θα βρίσκεται στο ΓΣΠ για να σας μεταφέρει τα όσα θα λεχθούν από τον Χένινγκ Μπεργκ.

Αρχειο