ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείγμα της διοικητικής και οικονομικής ηρεμίας

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε πολλά στην τρέχουσα σεζόν και αυτό αποτυπώνεται από την πορεία της στις 23 αγωνιστικές, που είναι πρώτη και με εξαιρετικά στατιστικά στοιχεία. Η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο και αναγνωρίζεται και από τους αντιπάλους, που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο τι έχει φτιάξει μέσα σε λίγους μήνες.

Ένα από τα ισχυρά ατού της σεζόν, που απέχει κατά πολύ από τα προηγούμενα χρόνια, είναι η διοικητική αι κυρίως η οικονομική ηρεμία που εκπέμπει ο σύλλογος. Η παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην προεδρία, ο άνθρωπος που έχει επενδύσει πολλά χρήματα, επιτρέπει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει την ηρεμία της σε όλους τους τομείς. Ο πρόεδρος το έδειξε και στην προχθεσινή παρέμβασή του, στην τηλεδιάσκεψη με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Έστειλε μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στις δύσκολές αυτές στιγμές που περνά η χώρας μας αλλά και όλος ο πλανήτης από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θέλησε να δείξει πως είναι στο πλευρό της ομάδας, ο σύλλογος είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στους εργοδοτούμενούς του παρά την οικονομική ζημιά που επιφέρει στο σύλλογο η αναστολή του πρωταθλήματος. Το γεγονός αυτό, χαίρει τεράστιας εκτίμησης από τους ποδοσφαιριστές και γενικότερα όλο το προσωπικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όπως άρχισε θα συνεχίσει τη σεζόν, αναμένοντας τις εξελίξεις. Μονιασμένη, ενωμένη, σαν μια οικογένεια όποια κι αν θα είναι η εξέλιξη και η κατάληξη της τρέχουσας σεζόν.

Αρχειο