ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέν είναι πλέον θέμα διλήμματος, αλλά μιας ολόκληρης φιλοσοφίας… ας το εμπεδώσουμε!

Αν ψες η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερνε να πάρει τρίποντο πάνω στην PSV και σήμερα κάναμε την ερώτηση, πρωτάθλημα ή Ευρώπη είμαστε βέβαιοι πως οι μισοί από εμάς θα δυσκολεύονταν έστω να απαντήσουν. Μετά την αναπάντεχη ψεσινή ήττα όμως υπάρχει μία τάση τεράστια προς την κατεύθυνση του να ξεχάσουμε την Ευρώπη και να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα και ας ξεκινήσουμε επιτέλους και εμείς ως ΛΑΟΣ να ωριμάζουμε και να καταλαμβαίνουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ του μέλλοντος, δεν μπορεί να στηρίζεται και να αλλάζει σε ένα αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Μπεργκ είναι αποτέλεσμα μίας ολόκληρης φιλοσοφίας που έχει αρκετά στοιχεία από το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας. Αυτή η ομάδα είναι καταδικασμένη να μπαίνει στο γήπεδο και να διεκδικεί και τα δυνατά και τα αδύνατα… Γι’ αυτό αν πιστεύουμε πως αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει παραδομένη σε οποινδήποτε αγώνα από τα εναπομείναντα στην Ευρώπη γελοιόμαστε. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το Πρωτάθλημα. Το επανέλαβε χθες και ο αναπληρωτής Πρόεδρος Δημήτρης Γρηγόρη στην κάμερα της Cytavision. Θα διεκδικήσουμε και πρωτάθλημα και διάκριση στην Ευρώπη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κτίζει μία νοοτροπία νικητή. Είναι αυτό που όλοι φωνάζαμε τόσα χρόνια ότι η ομάδα μας δεν μυρίζει Τριφύλλι. Αυτό άλλαξε, μπαίνουμε στο γήπεδο και μας βγάζει μία σιγουριά και αυτό δεν μπορεί να γίνεται επιλεκτικά αναλόγως αγώνων. Είτε με 15 χρονους, είτε με 35χρονους… ΜΟΝΟ νίκη, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Αυτό απαιτούσαμε στα χρόνια της κατήφιας και της οικονομικής κατρακύλας… Γι’ αυτό ας γίνουμε και εμείς κομμάτι αυτής της φιλοσοφίας, όση απογοήτευση και αν μας φέρνει ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα.

Αρχειο