Εξαιρετικό γκολ, σπάνιας ομορφιάς πέτυχε ο Γιώργος Οικονομίδης, ανοίγοντας το σκορ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», μάλιστα πλησίασε σε άλλο ένα πανομοιότυπο (είπε «όχι» ο Καμίνσκι). Ωστόσο, ο 24χρονος μέσος δεν μπόρεσε να το χαρεί, αφού η Ομόνοια δέχθηκε την ήττα (1-2), από τραγικά λάθη στην άμυνα.
Κρίμα για την προσπάθεια που έγινε στο σημερινό παιχνίδι. Ο Οικονομίδης έγινε μόλις ο πέμπτος σκόρερ για την ομάδας μας. Οι άλλοι τέσσερις είναι ο Ποτέ (9), ο Ρουσιάς, ο Κιρμ και ο Φοφανά.
Δεν είναι η πρώτη φορά στην φετινή σεζόν που η Ομόνοια προδόθηκε από ατομικά λάθη. Σήμερα, όμως, ήταν τεράστια και τραγικά. Είναι κι αυτά μέσα σ’ ένα παιχνίδι, όμως, όταν σ’ ένα τέτοιας σημασίας ματς κάνεις τέτοια λάθη, είσαι άξιος της μοίρας σου. Χωρίς να θέλουμε να στιγματίσουμε κανένα, ο Σκαραμοτσίνο δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει σοβαρό λάθος, ενώ έκανε κι άλλο ένα μεγάλο λάθος στο σημερινό ματς, όμως δεν έγινε γκολ από τον αντίπαλο.
Όσο για το λάθος του Μορέιρα, δεν μας συνήθισε σε τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά. Ήταν η κακιά στιγμή, όμως από ένα τερματοφύλακα της αξίας του Πορτογάλου, δεν περιμένεις αυτό το λάθος. Κρίμα και πάλι κρίμα.