ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διακαής πόθος του Μπεργκ… μεγάλο το χάσμα, όμως υπάρχει ελπίδα!

Το κεφάλαιο Ακιντόλα όπως έχουμε προαναφέρει σε προηγούμενη αρθρογραφία μας, θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια. Φυσικά η υπομονή της ομάδας προγραμματισμού δεν είναι ανεξάντλητη και γι αυτό και έχει ήδη προχωρήσει και σε εναλλακτικές προτάσεις. Ο Μπεργκ δείχνει να θέλει οπωσδήποτε το Νιγηριανό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να υποκύψει στην “παράλογα” ψηλή απαίτηση της Μίντζιλαντ. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ακόμη ελπίδα, όπως θα εξηγήσουμε πιο κάτω.

H OMONOIA μπορεί ακόμη να ελπίζει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του Ακιντόλα από την Μίντζιλαντ για δύο λόγους. Αρχικά να αναφέρουμε πως η ομάδα μας τα βρήκε σε όλα με την πλευρά του παίκτη και είναι κοινή η επιθυμία παραμονής. Από την άλλη, οι Δανοί φαίνεται να μην μπορούν να βρουν ανταπόκριση από άλλη ομάδα της Ευρώπης για το ποσό του μισού περίπου εκατομμυρίου που θέλουν για το Νιγηριανό και έτσι όσο περνάει ο καιρός θα αναγκάζονται να πλησιάσουν την προσφορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Όλα αυτά από τη μία είναι καλοί οιωνοί, όμως και πάλι δεν μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να το ρισκάρει και να περιμένει αιώνια. Τίθεται η σκέψη στο τραπέζι ώστε να θέσουμε deadline για τη συγκεκριμένη μεταγραφή και αυτό να χρησιμοποιηθεί ως μοχλός πίεσης και στην Μίντζιλαντ.

Η ομάδα προγραμματισμού και κυρίως ο προπονητής, γνωρίζουν πως ο Ακιντόλα είναι παίκτης που μπορεί τη νέα σεζόν να κάνει τη διαφορά και έτσι η επιθυμία παραμονής είναι έντονη. Από την άλλη όμως τα δεδομένα μας αναγκάζουν να κοιτάξουμε και σε άλλες περιπτώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα μας δεν πρόκειται να τινάξει την μπάνκα και να κάνει τέτοια μεγάλη οικονομική υπέρβαση για κανέναν παίκτη.

 

Αρχειο