Home » ΡΟΗ » Δηλώσεις Ανδρέα Δημητρίου για όλους και για όλα
ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δηλώσεις Ανδρέα Δημητρίου για όλους και για όλα

Bet on Alfa <

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου Ανδρέας Δημητρίου.

Για την ενίσχυση της τελευταίας στιγμής και το θέμα Ρομπέρζ:
 «Είχαμε μπει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα και τον Ρομπέρζ, όμως υπήρχαν ιδιαιτερότητες που δεν ξεπεράστηκαν και έτσι δεν έγινε η μετεγγραφή. Παράλληλα όμως αξιολογούσαμε και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές. Φτάσαμε κοντά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή πριν την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου όμως δεν κατάφερε να μείνει ελεύθερος. Έτσι κλείσαμε τον Χούμποτσαν με τον οποίο συμφωνήσαμε προτού ανακοινωθεί η κατάληξη της περίπτωσης Ρομπέρζ».

Πότε θα είναι έτοιμος ο Χούμποτσαν; «‘Έχουμε τα αποτελέσματα των εργομετρικών του, θα αξιολογείται και στις προπονήσεις και θα δούμε πότε θα μπορέσει να είναι έτοιμος».

Τι έγινε και δεν προχώρησε η περίπτωση Ρομπέρζ; «Χωρίς να θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, υπήρχαν ιδιαιτερότητες σε αυτή την περίπτωση και δεν καταφέραμε να τις ξεπεράσουμε. Ο παίκτης είναι στον Απόλλωνα και δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε τίποτα περισσότερο».

Ολοκληρώθηκε η ενίσχυση ή να περιμένουμε κάτι την τελευταία στιγμή; «Έχουμε ολοκληρώσει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού και μπαίνουμε σε νέο κύκλο αξιολόγησης ποδοσφαιριστών από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο, με ορίζοντα τις αμέσως επόμενες μετεγγραφικές περιόδους. Ο προγραμματισμός είναι μια διαδικασία που βρίσκεται συνεχώς σε εξέλιξη. Υπάρχει ικανοποίηση από το αποτέλεσμα στον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Αποκτήσαμε ποδοσφαιριστές που κυνηγούσαμε με επιμονή και υπομονή. Δημιουργήσαμε ένα ρόστερ με ποιότητα, που περιλαμβάνει και έμπειρους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις σε ψηλό επίπεδο και κατακτήσεις τίτλων, αλλά και πιο νεαρούς με προοπτική ανέλιξης. Επιδίωξή μας ήταν να δημιουργηθεί ένα ρόστερ με χημεία και βάθος. Επαναλαμβάνουμε πως δεν μπορεί να δημιουργηθεί η τέλεια ομάδα μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται με στόχο η ομάδα να γίνεται ολοένα και καλύτερη. Επιδιώκουμε τη δημιουργία κορμού και την ελαχιστοποίηση των αναγκών μας ώστε να μπορούμε να επικεντρώνουμε τις προσπάθειες ενίσχυσης μόνο σε συγκεκριμένους παίκτες και να αποφεύγουμε το ράβε – ξήλωνε που δεν βοηθά τις ομάδες να αναπτυχθούν σωστά».

Για τις δύο νίκες στα πρώτα δύο ματς και το παιχνίδι με την ΑΕΚ: ««Καταφέραμε με καλή απόδοση να κερδίσουμε δύο απαιτητικές ομάδες, πήραμε τους έξι βαθμούς που διεκδικήσαμε και συνεχίζουμε. Κάθε παιχνίδι για την Ομόνοια είναι ίδιας σημασίας. Ο στόχος είναι η νίκη. Είναι θετικό ότι η ομάδα με την αγωνιστική της παρουσία έδειξε προοπτική και άρχισε να κερδίζει τον κόσμο, όμως μας περιμένει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στο οποίο θα πρέπει να δείξουμε σταθερότητα και συνέπεια στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις. Η προσοχή μας πλέον είναι στραμμένη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για σχόλια σχετικά με το πού μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα: «Διακρίνουμε μια τάση για εκτιμήσεις σχετικά με το πού μπορεί να φτάσει η Ομόνοια φέτος. Το δεδομένο που κρατούμε είναι πως έχει δημιουργηθεί μια ομάδα με ποιότητα, που κέρδισε τα πρώτα της παιχνίδια παρουσιάζοντας θετική εικόνα. Απ΄ εκεί και πέρα, θα προσπαθούμε μέσα στο χρόνο να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Προχωρούμε παιχνίδι με παιχνίδι στοχεύοντας τη νίκη. Αναζητούμε σταθερότητα, τόσο αγωνιστική, όσο και στα συναισθήματά μας. Το πού μπορεί να φτάσει η Ομόνοια κανείς δεν το γνωρίζει. Αυτό είναι κάτι που θα απαντηθεί τον Μάιο».

Για τον κόσμο:«Είναι με μεγάλη χαρά που βλέπουμε αυτό τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και τη θέρμη που δείχνει ο κόσμος, αλλά και την προσμονή για να δει ξανά την ομάδα να αγωνίζεται. Είναι κάτι που είχε λείψει από την οικογένεια της Ομόνοιας και έχει χρόνια να το ζήσουμε. Αυτό το σκηνικό θυμίζει άλλες εποχές, όμορφες και ευχάριστες. Αρκετός κόσμος επέστρεψε μετά από καιρό στο γήπεδο και πολλοί άλλοι εκδηλώνουν την πρόθεση να επιστρέψουν και τους θέλουμε να επιστρέψουν δίπλα στην ομάδα διότι τους χρειάζεται. Ξεχωρίζει η παρουσία οικογενειών και παιδιών. Αυτός είναι ένας από τους μεγάλους μας στόχους και χαιρόμαστε που βλέπουμε σταδιακά να υλοποιείται. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί αυτά που μας επιφυλάσσει η σεζόν».

Για τον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου και την προσπάθεια να έχει επικοινωνία με όλους; «Δεν νιώθουμε ότι απουσιάζει, ανά πάσα στιγμή είμαστε σε επικοινωνία μαζί ντου, οι άμεσοι τους συνεργάτες συζητούν αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Νιώθουμε ότι είναι εδώ και δεν αποτελεί υπερβολή αυτό. Στην τελευταία του παρουσία στην Κύπρο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με όλους. Συναντήθηκε με τα μέλη του σωματείου, με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, με τους οργανωμένους, με συνεργάτες και χορηγούς της ομάδας, τα είπε με τον κόσμο στο γήπεδο, πήγε σε παιχνίδια Futsal της Ομόνοια για το Τσάμπιονς Λιγκ, γενικά επιδιώκει επικοινωνία και του αρέσει να ακούει τις απόψεις του κόσμου».

Για τα αγωνιστικά: «Πρόβλημα αντιμετωπίζει μόνο ο νεαρός Λοίζου και σιγά, σιγά θα μπει στην ομάδα. Ο Κατελάρης ακολουθεί μεγάλα κομμάτια του κανονικού προγράμματος και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι διαθέσιμος. Απουσιάζουν οι διεθνείς Λανγκ, Ουζόχο, Κούσουλος και Παναγή αλλά και οι νεαροί».

Για το φιλικό με την Δόξα: «Στο φιλικό με την Δόξα δούναι ευκαιρία να διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές. Το φιλικό αυτό ήταν προγραμματισμένο να γίνει πριν το πρωτάθλημα στο πλαίσιο της μεταγραφής του Περέιρα αλλά από την στιγμή που παίζαμε μαζί στη πρώτη αγωνιστική κρίναμε καλύτερο να μην κάνουμε το φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για τον Δημήτρη Χριστοφή: «Από την ημέρα που αρχίσαμε προπονήσεις μπορεί να έχασε μόνο μια προπόνηση. Έπαιξε 7-8 φιλικά».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τα 4800 Εισιτήρια Διαρκείας. Συνεχίζεται σε καλούς ρυθμούς η διάθεση κάτι που μας κάνει να αισιοδοξούμε πως μπορούμε να φτάσουμε τις 5000. Υπενθυμίζουμε τον μεγάλο διαγωνισμό για τους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας: Όσοι φίλαθλοι θα είναι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας μέχρι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για την 4η αγωνιστική, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα Dacia Duster 4Χ4 προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα».

 
   
 

Αρχειο

OMONOIA24 PODCAST

This will close in 0 seconds