ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για την κάρτα φιλάθλου… Αποδεδειγμένα ψεύδη Υπουργού

Οι προχθεσινές ποινές του Αθλητικύ Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη ήρθαν να επαληθεύσουν τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με την κάρτα φιλάθλου. Πρόκεται περί ενός μέτρου που δεν έχει καμία τύχη καθώς και χρησιμότητα. Μάλιστα δεν φτάνει όλο αυτό το φιάσκο, γίνεται και επιλεκτική εφαρμογή του μέτρου αναλόγως του ποιος διατάζει και τι χρώμα είναι βαμμένοι οι αστυνομικοί.

Μετά τη σύλληψη και τον εξευτελισμό των “εγκληματιών” ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ, ο Υπουργός Διακιοσύνης με άνεση μας αράδειασε την ατάκα πως κάποτε θα έπρεπε να εφαρμοστεί η κάρτα. Επίσης δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι στο παρελθόν εντοπίστηκαν και πάλι παράνομες ενέργειες σε γήπεδα όμως συνειδητά η αστυνομία δεν προχώρησε σε συλλήψεις. Ένα κουφό ακόμα που ακούσαμε από τον έντιμο Υπουργό ήταν πως πλέον σχεδόν όλα τα γήπεδο είναι καλυμμένα από συστήματα παρακολούθησης και έτσι οι παρανομούντες θα τιμωρούνται.

Σε όλα αυτά ήρθαν να προστεθούν και οι ποινές του Αθλητικού δικαστή που ξεσκεπάζουν το ψέμα αλλά και την τακτική που ακολουθείται.

Ο κ. Βρυωνίδης επέβαλε ποινές στον Απόλλωνα για άναμμα πυρσών, ρίψη αντικειμένων και άλλων παράνομων ενεργειών στον αγώνα του Τσιρείου μεταξύ Απόλλωνα και Σαλαμίνας… Ας μας πει λοιπόν ο κ. Υπουργός πόσο βοήθησε η κάρτα φιλάθλου στον εντοπισμό των παρανομούντων. Ας μας πει ποιους έπιασαν οι υποτιθέμες εξελιγμένες κάμερες του Τσιρείου;;; ΤΙΠΟΤΑ Ποια άλλη απόδειξη λοιπόν χρειαζόμαστε για να πιστούμε πως είναι μία ουτοπία η εφαρμογή της κάρτα στην Κύπρο ιδιαίτερα με τις τριτοκοσμικές εγκαταστάσεις που έχουν τα περισσότερα γήπεδα.

Αρχειο